Playa de Palma

Mallorca is het grootste eiland van de Belearen. Jaarlijks trekken er gemiddeld 10 miljoen mensen naar dit eiland om de welverdiende vakantie te vieren. Playa de Palma is een van de bekendste toeristen streken van het hele eiland. Dit is het gebied waar je de meeste Duitsers zult vinden en het grenst aan het Nederlandse gedeelte El Arenal. Voor Nederlanders is dit ook een erg populair gebied. Omdat veel Nederlanders op vakantie niet de hele vakantie tussen de Nederlandse toeristen willen staan maar een internationaler vakantiegevoel willen hebben kiezen zij er in dat geval voor om in het naastgelegen Playa de Palma te verblijven. Via deze website vind je alle beschikbare hotels in Playa de Palma en appartementen in Playa de Palma voor jongeren.

Alle hotels in Playa de Palma

Wij hebben een overzicht verzameld om je een idee te geven van het total aanbod aan Playa de Palma hotels. Bij ieder hotel is te zien door welke touroperators deze vakantie wordt aangeboden.

 Whala Ambos Mundos Mallorca

Whala Ambos Mundos

 Hotel Roc Linda Mallorca

Roc Linda

 Hotel Sant Jordi Mallorca

Sant Jordi

 Hotel Fontanellas Playa Mallorca

Fontanellas Playa

 Hotel Vista Odin Mallorca

Vista Odin

 

 Ingang hotel marbel

Marbel

 

Alle appartementen in Playa de Palma

In Playa de Palma zijn n totaal twee appartementen beschikbaar. Appartementen Ben Hur behoort tot een van de favorieten in dit gebied. Ook Fontanellas Playa appartementen is een populair complex.

Zwembad van appartementen Ben Hur

Ben Hur

Appartementen Fontanellas Playa 1

Fontanellas Playa

Stappen in Playa de Palma

Het uitgaansleven in Playa de Palma is niet te vergelijken met het stappen van Nederlanders. Nederlanders zijn het namelijk gewend om overdag lekker op het strand te kunnen zonnen, in de loop van de avond in te drinken en tussen een uur of 11 en 12 de kroeg of discotheek in te gaan. Duitsers daarentegen zie je aan het begin van de middag al bezopen rondlopen over de boulevard. De meest bekende plek voor de Duitsers is Mega Park. De is een grote hal vol met statafels en vele kannen bier in het hele gebouw. Achterin vind je een zwembad en op de tafels staan allerlei danseressen. Tussen 11:00 en 12:00 uur is er een uur extra goedkoop drinken, zodat de dag direct kan worden gestart met een flinke slok alcohol op. Een andere erg populaire uitgaansgelegenheid in de avond in Riu Palace. Toch zie je een groot gedeelte van de Duitsers voornamelijk overdag en zie je er ’s avonds een stuk minder van ze terug!

Activiteiten

Gezien het vlak naast El Arenal ligt vind je hier vrijwel dezelfde activiteiten als in het Nederlandse gedeelte. Je hoeft je overdag niet druk te maken dat je je hoeft je vervelen wanneer je een ondernemend type bent. Bezoek bijvoorbeeld het grootste waterpark van Mallorca ‘Aqualand’ of geniet lekker aan het zwembad en bij de boulevard op het strand. Aan de boulevard vind je allerlei watersporten en je kunt er voor kiezen om gezellig mee te gaan met verschillende excursies Mallorca.

Locatie

Zoals op de kaart hier boven exact te zien is grenst Playa de Palma exact aan El Arenal aan de onderkant en aan de bovenkant vind je de hoofdstad van het eiland Palma de Mallorca. Het gedeelte dat met de rode cirkel is gemarkeerd is het Duitse gedeelte Playa de Palma.