Neckermann Mallorca

[kkstarratings]

Naar Mallorca met NeckermannMallorca is een prachtig eiland gelegen in de Middellandse Zee. Het eiland heeft een enorme diversiteit aan cultuur, natuur en fijne zandstranden, en heeft daarom voor elke toerist iets. Van adembenemende zeezichten, prachtige fietsroutes, rijke historie tot talloze wandelroutes door de unieke Balearische natuur. Met Neckermann bewijst Mallorca zich voor jou als die topbestemming binnen Europa. En dat op nog geen paar uur vliegen vanaf Nederland.

Waarom met Neckermann naar Mallorca op vakantie?

  • Neckermann heeft een ruim aanbod aan vakanties naar Mallorca.
  • Perfect voor wandel- en culturele vakanties.
  • De jarenlange ervaring van Neckermann verzekert jou van een goed georganiseerde vakantie.

Ruim aanbod bij Neckermann Reizen

Bij Neckermann heb je dan ook een ruim aanbod aan de verschillende gezichten die het eiland heeft. Voor een strandvakantie zijn er zat opties. Denk bijvoorbeeld aan El Arenal of Can Pastilla, beachresorts op korte afstand van het Vliegveld van Palma de Mallorca. Een vakantie hier is goed te combineren met een dagje in Palma bijvoorbeeld. Neckermann biedt ook vakanties wat zuidelijker van Palma, bij hotels in Magaluf of Cala Vinyes. Aan de oostkust van Mallorca zijn er ook zat opties voor een vakantie aan het strand, om even bij te komen. Het pittoreske Porto Cristo bijvoorbeeld, vlakbij een aantal plekken die een dagtripje waard zijn. Of in Cala Millor of Sa Coma, prachtige stranden, een boulevard vol cafés en restaurants, en overal ligbedjes om even alles te laten voor wat het is.

Wandelen door natuur en historie met de vakanties van Neckermann

Zoek je meer de natuur en geschiedenis op, dan zijn bijvoorbeeld Sóller en haar prachtige Port de Sóller een goeie optie. Deze stad in het noorden ligt in een wat koelere bergregio, de bergen van Tramuntana. Sóller staat bekend om haar citrusboomgaarden. Omdat de inwoners daarmee snel welvarend werden, wordt de vallei ook wel de “vallei van goud” genoemd. De regio biedt talloze opties voor wandelingen, zowel korter als wat langer. De wandeling van nog geen 2,5 uur ben je in het prachtige havengebied. Hier kun je heerlijk genieten van een visgerecht met wijntje bij ondergaande zon.

Fietstochtjes langs de kust

Aan de noordoostkust ligt een aantal strandresorts dichtbij beschermde natuurgebieden. Deze regio is ook perfect voor wandel- en fietstochten. Je huurt hier gemakkelijk een fiets om wat te ontdekken van de Mallorquínse binnenlanden. Het schiereiland bij Port d’Alcúdia bijvoorbeeld heeft een prachtig gebied om doorheen te fietsen—met als kers op de taart een uitzicht over de Baai van d’Alcúdia. Diezelfde Baai heeft een aantal Blue Flag Award-stranden: stranden met oog voor natuur en een goede zand- en waterkwaliteit krijgen die prijs uitgereikt. Waar ga jij voor, genieten van gegarandeerde zonuren of een iets actievere vakantie? Met Neckermann zijn beide keuzes zo geregeld.