Vliegtickets Mallorca

Vliegtickets MallorcaGa je op vakantie naar Mallorca, maar regel je de hele vakantie liever zelf? Dat kan verschillende voordelen bieden. Wanneer je de gehele reis helemaal zelf regelt dan kun je namelijk zelf bepalen waar je tijdens je vakantie verblijft. In plaats van dat je een vakantie boekt via een reisorganisatie en vervolgens de hele vakantie op een bestemming doorbrengt kun je op meerdere plekken verblijven door het zelf te regelen. De vliegtickets Mallorca zijn over het algemeen de grootste kostenpost. Vliegen naar Mallorca is vaak het grootste deel van het budget. Wij willen je graag helpen bij het vinden van goedkope vliegtickets Mallorca. Daarom hebben wij deze pagina gemaakt. Op deze pagina vind je meer informatie over vluchten naar Mallorca en tips hoe je snel goedkope tickets kunt vinden.

Vliegen Mallorca per luchtvaartmaatschappij

Om je te helpen bij het vinden van goedkope vliegtickets Mallorca hebben we hieronder een overzicht van verschillende luchtvaartmaatschappijen. Wij zorgen ervoor dat dit overzicht regelmatig wordt ververst, zodat er altijd de goedkoopste vluchten zichtbaar zijn. Zodra en weer nieuwe vluchten Mallorca voor een goedkopere prijs aanwezig zijn dan krijg je ze hieronder te zien.

Tips om goedkope vluchten Mallorca te vinden

Onderstaand hebben we een overzicht gemaakt met tips die je kunt gebruiken om snel goedkope tickets te vinden:

  • Wees flexibel en kies het juiste moment om vliegtickets te kopen. Veel mensen zijn van mening dat ze het zo vroeg mogelijk of zo laat mogelijk moeten boeken. Dit is niet altijd waar en bovendien loop je meer risico wanneer je wacht tot het laatste moment. Je hebt dan namelijk kans dat de vluchten Mallorca vol raken en dat daardoor de prijzen van de tickets juist omhoog gaan of helemaal uitverkocht zijn. Er zijn inmiddels al veel onderzoeken naar gedaan en deze onderzoeken hebben aangetoond dat vliegtickets Mallorca vaak het goedkoopste zijn om 7 maanden van tevoren te boeken of 6 weken van tevoren.
  • Controleer altijd de tickets van verschillende organisaties. Tegenwoordig kun je overal online tickets kopen. Door het grote aanbod aan websites loont het vaak om alle verschillende websites snel te controleren. Dit kan direct een paar tientjes besparen op je gehele vlucht.
  • Veel mensen zoeken naar tickets Amsterdam Mallorca. Echter loont het lang niet altijd om vanaf Amsterdam te vliegen. Controleer daarom ook op vluchten die vanuit Brussel of Düsseldorf naar Mallorca gaan. Zeker voor mensen die dichtbij België of dichtbij de Duitse grens wonen. Naast dat het op het ticket zelf kan besparen kan het ook nog eens een hoop reistijd besparen.
  • Daarnaast is het bij verschillende websites mogelijk om een prijsalarm in te stellen. Dit kun je doen indien je bekend hebt op welke datum je naar Mallorca wilt vliegen. Via een prijsalarm wordt je per mail op de hoogte gebracht zodra de prijzen omlaag gaan.
  • De meeste mensen gaan er altijd van uit dat ze het beste direct een retourvlucht Mallorca kunnen boeken en kijken daarom niet naar de losse tickets. Toch kan het in veel gevallen goedkoper zijn om twee losse vluchten te boeken. Controleer de heen en de terugvlucht allebei via Düsseldorf en Brussel. Het kan wel zijn dat je heen of terug met een andere maatschappij vliegt, maar indien je hier geen problemen mee hebt dan kan dat een hoop geld besparen.
  • Via het internet kun je ook op zoek gaan naar kortingscodes bij verschillende reisorganisaties. Met een kortingscode kun je soms weer een paar tientjes besparen op je vliegticket.
  • Bij het bestellen van vliegtickets krijg je vaak te maken met allerlei addons, zoals een maaltijd in het vliegtuig, taxi na het landen of de bagage die je meeneemt. De meeste van deze extra kosten kun je snel wegklikken. Bij de bagage dien je goed te bedenken hoeveel je mee gaat nemen. Wanneer je aan een tas voor de handbagage voldoende hebt dan scheelt dat weer snel een paar tientjes. Ook kun je het gewicht van de bagage het beste zo laag mogelijk houden. Des te lichter deze is, des te minder je betaalt.
  • Verder kan het ook lonen om een ticket Mallorca te boeken op onpopulaire tijden of dagen. Wanneer je een moment kiest waarop de meeste mensen niet willen vliegen naar Mallorca dan gaan de prijzen van de tickets vaak omlaag. Dagen waarop de meeste mensen vaak niet willen vliegen zijn feestdagen of doordeweekse dagen buiten het vakantieseizoen om. De uren waarop veel mensen vaak niet willen vliegen zijn ’s nachts. Let er wel op dat taxikosten in de nacht hoger liggen dan overdag.

Vluchten Mallorca

Locatie luchthaven Palma de Mallorca

Vliegen naar MallorcaHet vliegveld op Mallorca is te vinden naast de hoofdstad van het eiland Palma de Mallorca en heeft dezelfde naam als de stad. Wanneer je dus zoekt naar vliegtickets Mallorca dan kun je in feite ook zoeken naar vluchten Palma de Mallorca. Hieronder hebben we een kaart geplaatst, zodat je direct kunt zien waar jij je begeeft na het landen. De reistijd naar je accommodatie is afhankelijk van de bestemming waar je verblijft. Onder de kaart hebben we een tabel geplaatst met de gemiddelde reistijden om vanaf het vliegveld naar je accommodatie te komen.

 Bestemming  Reistijd
 Palma de Mallorca  11 min.
 El Arenal  8 min.
 Playa de Palma   3 min.
 Magaluf  21 min.
 Cala d’Or  51 min.