Mallorca kaart

Wie op vakantie gaat naar Mallorca wil weten waar alles te vinden is. Ook vóór het boeken is het belangrijk dat je weet waar de leukste gebieden zijn en wat er waar te doen is. Mallorca is een groot eiland van maar liefst 3640 vierkante meter. Niet iedereen kent het uit zijn duimpje. Daarom is het handig om een kaart Mallorca te gebruiken. Onderstaand hebben we een interactieve kaart gemaakt die je helpt bij het wegwijs worden over het eiland.

Interactieve kaart Mallorca

In de bovenstaande Mallorca kaart zie je een overzicht met de uitgaansgelegenheden, hotels, Mallorca bezienswaardigheden en alle badplaatsen. Dit is een interactieve kaart. Dat betekent dat je de kaart kunt slepen, inzoomen, uitzoomen en nog veel meer. Klik op een van de icoontjes en je krijgt direct meer informatie te zien over het punt waar je op hebt geklikt. Hier is in het kort informatie te vinden, maar er zijn ook links aangegeven waar je alle uitgebreide informatie tegenkomt over de betreffende plek. Staat er iets niet tussen wat er volgens jou absoluut tussen moet staan? Stuur ons een bericht via de contactpagina om ons op de hoogte te brengen. Zodoende houden wij de kaart up-to-date en profiteert iedereen ervan mee.

Welke kaarten van Mallorca zijn er en welke opties hebben deze?

Naast de interactieve kaart zijn er nog meer kaarten die je kunt gebruiken. De bovenstaande kaart staat online. Dat maakt het lastiger om deze ter plekke te gebruiken. Om offline een kaart te gebruiken kun je een landkaart kopen voordat je op vakantie gaat. Wil je graag een offline kaart gebruiken met gps op je telefoon? Dan download je de app van maps.me om van tevoren een plattegrond van Mallorca te downloaden. Vervolgens kun je zonder internet alsnog gebruik maken van deze landkaart.

 

 Type kaart Mallorca  GPS mogelijk  Offline gebruiken  Mee te nemen  Gratis
 Interactieve kaart
 Traditionele landkaart
 Maps.me
 Google Maps

In de bovenstaande tabel zijn verschillende type kaarten vermeld. Bij iedere kaart is te zien wat de mogelijkheden voor gebruik zijn. Zodoende kun je zelf bepalen welke kaart Mallorca het handigste is om te gebruiken. Ga je op een fietsvakantie naar Mallorca of op een andere manier het eiland over toeren? Dan is het handig dat je er een kiest die je ook offline kunt gebruiken en wellicht met gps indien je een mobiel apparaat bij je hebt. Heb je geen mobiel apparaat? Dan is het verstandig om van tevoren een traditionele kaart mee te nemen. Wanneer je de binnenlanden van Mallorca doorreist dan is de kans groot dat je zonder internet komt te zitten. In dat geval is het natuurlijk prettig wanneer je toch nog de weg kunt vinden en weet waar je bent!

Mallorca kaart gebruiken