Trivago Mallorca

[kkstarratings]

Naar Mallorca met TrivagoBij Trivago boek jij een all-inclusive-reis naar het heerlijk zonovergoten Mallorca. De hotels bevinden zich in verschillende regio’s op het eiland. Van in of dichtbij de hoofdstad Palma tot aan de noord- en oostkust van het eiland. Het eiland is niet gigantisch, dus ook aan de oostkust ben je met 1 tot 1,5 uur al op je bestemming aan de oostkust. En dan begint het, genieten van de zon, luxe en helderblauw water. Even niets meer om aan te hoeven denken.

Waarom naar Mallorca met Trivago

  • Uitgebreide zoekfilters voor jouw wensen, waardoor je snel de perfecte vakantie hebt gevonden.
  • Voor een geslaagd aanbod aan hotels op Mallorca kijk je bij Trivago.
  • Snel hotels en vakanties vinden voor een aantrekkelijke prijs.

Met Trivago de beste strandvakanties naar Mallorca

Qua strandvakanties zijn er bij Trivago meerdere opties. Een aantal rondom Palma, zodat je vanuit het vliegtuig bij wijze van spreken zo op je strandbedje kunt gaan liggen. Andere goede opties zijn het zuidelijke Colònia de Sant Jordi of een van de hotels in Cala d’Or. De focus ligt hier op heerlijk uitrusten langs het zwembad of de zeekust, met nog steeds de mogelijkheid tot de bepaalde bezienswaardigheden in de regio te kunnen bezoeken. Ook in Cala Millor zijn er een aantal hotels te boeken. Cala Millor is een levendige badplaats met meerdere pubs, barretjes en gezellige karaokeavonden.

Rust en luxe

Heb je wat meer zin in rust en luxe? Dan is bijvoorbeeld Llucmajor een goede optie. Dit stadje ligt wat meer landinwaarts vanaf de kust gezien, en toch op nog geen half uur vanaf de vluchthaven van Palma den Mallorca. Llucmajor is een pittoresk stadje, met marktjes, goede restaurants, en anders luier je wat aan het zwembad van het hotel. Beachresorts als El Arenal zijn vanuit Llucmajor heel dichtbij, dus voor een dagje strand hoef je niet ver te gaan. Een andere optie is het hotel in het mooie bergdorpje Valldemossa. Omdat het in een bergvallei ligt, wordt het hier iets minder warm dan aan de kustregio’s. De steenrode straten van Valldemossa zijn prachtig, te midden van de groene vallei eromheen. Vanuit hier zijn er talloze opties om te wandelen of fietsen, en heerlijk te eten in het centrum van het dorpje. Doorzoek de website van Trivago op hotels in Llucmajor, Valldemossa en andere bestemmingen.