Cala d’Or

Cala d’Or is een zeer populaire badplaats op Mallorca. Het is gelegen in het zuidoosten van het eiland. Dit is ongeveer 65 kilometer verderop van de hoofdstad Palma de Mallorca, waar ook de andere badplaatsen zoals El Arenal, Playa de Palma en Magaluf gelegen zijn. Cala d’Or is een prachtige badplaats om met de familie op vakantie te gaan, te genieten van het lekkere weer, de Spaanse cultuur, de Middellandse Zee en de toeristische plekken op het eiland. Vele andere badplaatsen op het eiland zijn voornamelijk voor jongeren, maar Cala d’Or is zowel toegankelijk voor jongeren, families en ouderen.

Hotels in Cala d’Or

Op het internet zijn vele vakanties te vinden naar Mallorca en wordt men overspoeld met aanbiedingen en acties voor vakanties naar Mallorca. Omdat iedere organisatie en baat bij heeft om hun accommodatie in Cala d’Or zo aantrekkelijk mogelijk aan te bieden is het als consument moeilijk te zien welke vakantie daadwerkelijk de meest interessante is. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van alle hotels waar je naar toe kunt in Cala d’Or en iedereen dit overzicht bij de hand kan houden wanneer men op zoek gaat naar leuke vakanties in Mallorca. Bekijk hieronder alle hotels in Cala d’Or. Om meer te weten te komen over de prijzen en de beschikbaarheid van de accommodatie kun je op de button klikken die je op de betreffende pagina van het hotel aantreft.

Alau Soul Mallorca ResortAlau Soul Mallorca Resort

 Inturotel Esmeralda ParkInturotel Esmeralda Park

 Sensimar Rocador

Rocador hotel

 Inturotel Sa Marina

Inturotel Sa Marina

 Primasol Cala d’Or Gardens

Zwembad

 Inturotel Esmeralda Garden

Zwembad

 Club Cala Serena

Zwembad

 Es Talaial

Kamers

Appartementen in Cala d’Or

Naast alle hotels die vindt in Cala d’Or kun je ook de voorkeur hebben voor een appartement. Wanneer je kiest voor een appartement heb je over het algemeen vaak ruimere kamers wat voor veel mensen al een onderscheid kan maken in de keuze. Daarnaast kun je in een appartement vaak lekker voor jezelf koken, wat voor veel mensen erg leuk is om te doen en veel gezelligheid geeft. Bovendien kun je dan lekker wat centen besparen. Echter is een nadeel dat je op deze manier minder gaat uit eten wat in Cala d’Or heerlijk kan aan de boulevard. Vind hier meer informatie over leuke appartementen zoals inturotel Cala Azul Park, Club Martha’s, Prinsotel Alba of nog veel meer.

Ligging van Cala d’Or

Cala d’Or is gevestigd in het zuidoosten van het eiland Mallorca aan het water waar je heerlijk langs de boulevard kun lopen, een terrasje kunt pakken of zonnen op het strand. Wat je op Mallorca ook kunt doen is een auto, scooter of quad huren en de rest van het eiland verkennen. Bijvoorbeeld even een kijkje nemen bij een van de andere badplaatsen of door de dorpjes op Mallorca. Bij je reisleiding of elders in Cala d’Or kun je hier meer informatie over verkrijgen. Bekijk de onderstaande kaart om exact te zien waar Cala d’Or is gelegen op Mallorca.

Ben jij benieuwd hoe ver andere populaire locaties op Mallorca bij Cala d’Or vandaan zijn? Hieronder hebben we de reistijden vermelden voor met de taxi of met het openbaar vervoer.

 Locatie  Taxi Openbaar vervoer
 Palma  1 uur  2 uur en 8 min.
 El Arenal  48 min.  2 uur en 45 min.
 Playa de Palma  52 min.  2 uur en 40 min.
 Magaluf  1 uur en 10 min.  3,5 uur