Magaluf

Magaluf is het Britse gedeelte op Mallorca. In dit gedeelte vindt je bijna alleen maar Britten en Scandinaviërs wanneer je gaat stappen in het centrum van Magaluf. Dit is zo sinds de opkomst van het toerisme in dit gedeelte sinds de jaren 60. Je vindt hier bijna geen Nederlanders, maar voor sommigen is dit juist een reden om te kiezen voor een vakantie in Magaluf op Mallorca. Ook dit gedeelte is voornamelijk populair onder jongeren. Je komt er nauwelijks gezinnen tegen. De gezinnen gaan voornamelijk op vakantie in het naastgelegen plaatsje Palma Nova.

 


»   Ontdek hier onze voordeligste en beste vakanties naar Magaluf   «


 

Hotels in Magaluf

Wij hebben alle accommodaties in Magaluf opgezocht om een overzicht te geven van alle mogelijkheden. Bij iedere accommodaties staan de aanbieders weergegeven waar kan worden geboekt, zodat jij zelf kunt kijken welke het meest geschikt is voor jou vakantie en met welke touroperator jij deze zomer op vakantie gaat.

 TRH Torrenova accommodatie MagalufAparthotel TRH Torrenova Beach

 Bovenaanzicht complex BH magalufHotel BH Mallorca

 Hotel Sol Trinidad MagalufHotel Sol Trinidad

 Aparthotel Club B Mallorca 1Aparthotel Club B Mallorca

 Appartementen hotel THR MagalufAparthotel TRH Magaluf

 Appartementen HM MartiniqueAppartementen HM Martinique

 HSM Torrenova Playa accommodatiesAppartementen HSM Torrenova Playa

 

Uitgaan

Wanneer je in het Nederlandse of het Duitse gedeelte op Mallorca verblijft zul je wellicht niet vaal gaan stappen in Magaluf, omdat hier ongeveer 35 kilometer afstand tussen zit. Het is dus een aardige reis om naar Magaluf te komen. Toch kun je er voor kiezen om met de bus naar Palma de Mallorca te rijden en daar over te stappen op een bus naar Magaluf. ’s Nachts kun je, wanneer je met een aantal vrienden bent de taxi terug nemen naar El Arenal of je moet wachten op de eerste bus in de ochtend. Ondanks dat het niet makkelijk gaat is het zeker een aanrader om eens te gaan stappen in Magaluf. Dit is namelijk een wereld en uitgaansleven op zich waar je het echte gekke uitgaan en intensief drinken van de Britten mee kunt maken. In dit hele gedeelte barst het van de kroegen en discotheken. Waar het in het Nederlandse en Duitse gedeelte redelijk verspreid ligt vind je hier in de hoofdstraat alles bij elkaar. Ook wordt er door de verschillende reisorganisaties avonden georganiseerd waarop je met een bus mee kunt naar de grootste discotheek van het Eiland BCM. Hier betaal je een bedrag van tevoren aan de reisleiding en ontvang je het vervoer (heen en terug), entree voor BCM en onbeperkt drinken. De bedragen hiervoor verschillen nogal gezien dit afhankelijk is van de artiest die er die avond aan het draaien is.

Overdag

Naast het uitgaansleven is er nog veel meer te beleven op het eiland in het Brits/Scandinavische gedeelte. Overdag zijn er zeer veel activiteiten waar je aan mee kunt doen. Ben je het strand namelijk zat dan is er nog een groot waterpark te vinden namelijk het Western Water Park. De contactgegevens van het Western Park en overige informatie is hieronder terug te vinden. Ook kun je gelijk een video bekijken van het waterpark Wester Water Park Mallorca. Toch bevelen ze je in het filmpje het waterpark Aqualand aan die je gewoon in El Arenal vindt! Verder vind je er bijvoorbeeld de bungee-raket, kun je gaan karten, paardrijden, en zeer veel leuke watersporten die je voornamelijk vind aan de boulevard. Voor de sportievelingen kun je ook gaan tennissen, golfen of squashen. Overdag kun je ook meedoen aan verschillende excursies op Mallorca zoals de jeep safari, mee op de catamaran of een excursie op de glasbodemboot.

Ligging

Magaluf is ongeveer op een afstand van 35 kilometer te vinden van het Nederlandse gedeelte El Arenal. Het ligt nog een stuk Westelijker van de hoofdstad Palma de Mallorca. Het uitgaanscentrum van Magaluf is allemaal erg centraal gelegen, waardoor vrijwel alle bars en discotheken zich in de buurt bij elkaar bevinden. Op de bovenstaande kaart vind je een overzicht waar je precies kunt zien waar Magaluf te vinden is op het eiland Mallorca.

 Informatie Waterpark Magaluf

 

  • Openingstijden hoogseizoen dagelijks van 10:00 tot 17:00/18:00
  • Kosten volwassenen €26,-
  • Kosten kinderen €18,50
  • Locatie: Magaluf
  • Seizoenspassen zijn beschikbaar
  • Familiekortingen beschikbaar

 Video Wester Water Park