Appartementen HM Martinique

[kkstarratings]

Appartementen HM Martinique

  • Ruime appartementen
  • Centrum gelegen
  • Groot zwembad
  • Nette kamers
  • Dichtbij barstreet

 

 

Over appartementen HM Martinique

Al lang aan het sparen voor je zomervakantie en druk aan het werk om dit studiejaar nog af te ronden? Zorg dan dat je er ook een echt onvergetelijke vakantie van zult maken! Dit kan in Magaluf in Mallorca. Dit is het Britse gedeelte. Het Nederlandse gedeelte El Arenal ligt een stuk verderop, maar vele toeristen hebben een betere beoordeling over de vakantie naar Magaluf dan naar El Arenal. Dit komt voornamelijk doordat het uitgaan in Magaluf iets wilder is en in het Nederlandse gedeelte veel weg heeft van het uitgaan in Nederland. Appartementen Martinique ligt vlak naast dit geweldige uitgaansgedeelte.

 Zwembad in de nacht Martinique lobby slaapkamers martinique  vakantie magaluf Martinique Magaluf

Ligging en faciliteiten van HM Martinique

Appartementen HM Martinique beschikt over zeer goede kamers. Het zijn mooie en ruime kamers om in te verblijven. Bij dit hotel heb je de mogelijkheid om verschillenden arrangementen bij te boeken. Zo kun je ook verblijven op basis van all inclusive voor 35,10 per nacht per persoon. Voor 10,10 kun je per nacht het ontbijt bij boeken en voor 16,25 kun je een halfpension bijboeken.

De ligging van het hotel ligt vlak naast bar street in Magaluf. Je hoeft dus niet ver te lopen nadat jij je net lekker hebt klaar gemaakt en helemaal klaar bent voor de stapavond in de Britse gekte. Op de onderstaande kaart kun je de ligging van het hotel beter terug zien. Zo zie je exact waar jij deze zomer rond loopt op Mallorca!