Hotel BH Mallorca

[kkstarratings]

Bovenaanzicht complex BH magaluf

  • All inclusive accommodatie
  • 18+ hotel
  • Super groot complex
  • Eigen groot waterpark!
  • Populair hotel
  • Beachbar

 

 

 

Over Hotel BH Mallorca

Dit is een van de hotels die wij je zeker kunnen aanraden voor je vakantie naar BH Mallorca met je vrienden. Hotel BH Mallorca behoort zeker tot de toppers van alle accommodaties die worden aangeboden op deze website. Dit heeft vele verschillende redenen. Allereerst is het super gaaf om op vakantie te gaan naar de geweldige bestemming Magaluf op Mallorca. Magaluf is het Britse gedeelte op het eiland. Daarnaast heeft dit hotel een geweldig waterpark met te gekke glijbanen, zoals op de onderstaande afbeeldingen te zien is. Overdag kun je naar de mooie glijbanen genieten aan de bar bij het zwembad. Er is een ideale loungebar te vinden, waar je ’s middags al kunt beginnen met het drinken van een aantal heerlijke cocktails. ’s Avonds hoef je je ook niet te vervelen. Het BH hotel ligt namelijk in het centrum van Magaluf. Tegenover de accommodatie vind je de grootste discotheek van het eiland en een van de grootste discotheken van Europa, Club BCM. Geweldig toch? Ben jij ook al overtuigd van deze geweldige accommodatie op Mallorca. Voor de prijzen en de beschikbaarheid van dit verblijf klik je op de rode knop hier boven of hier onder.

 BCM BH hotel Mallorca BH Mallorca hotel Glijbanen waterpark BH hotel Mallorca  BH Mallorca complex Bovenaanzicht complex BH magaluf

Ligging en faciliteiten van BH Mallorca

Bij dit hotel verblijf je all inclusive wat zeker niet verkeerd is. Naast het eten, wat je al veel geld kan besparen, kun je overdag heerlijk genieten van alle drankjes die je aan het zwembad bij de lounge bar kunt halen. Tussendoor even van de geweldige glijbanen die ook bij het hotel zijn. De alcoholische drankjes kun je onbeperkt halen van 22:00 tot 20:00. Dit is zeker niet verkeerd want waarschijnlijk trek je later op de avond een ander barretje of club in, in Magaluf. Je kunt onbeperkt gebruik maken van het waterpark de gehele week van de verblijf en ook het Island Beach Club is onbeperkt toegang tot.

Let er wel op dat je boven de 18 jaar bent wanneer je hier verblijft. Onderstaand is meer te vinden over de locatie. Zoals hiervoor al aangegeven heeft deze accommodatie geen betere locatie. Je zit in het centrum en hotel LB en Club BCM liggen tegenover elkaar.