Kras Mallorca

[kkstarratings]

Naar Mallorca met KrasMallorca is een van de eilanden in de Balearische eilandengroep, die voor de Spaanse kust in de Mediterraanse Zee liggen. Mallorca en Menorca zijn een van de grootste eilanden uit die groep. De regio telt meer dan 300 zondagen per jaar en in het hoogseizoen, met meer dan 10 zonuren per dag, is een zonnige vakantie vastgesteld. Perfect voor zowel een rustige vakantie met veel zon of een wat actievere vakantie vol cultuur en natuur. Bij Kras kun je een tweetal rondreizen boeken om dit veelzijdige eiland te ontdekken. Of een van de vele last-minutes in een prachtig resort langs de helderblauwe kustwateren van Mallorca.

Waarom naar Mallorca met Kras?

Hieronder een korte opsomming met argumenten om te kiezen voor Kras Reizen om naar Mallorca op vakantie te gaan:

  • All-inclusive vakanties beschikbaar naar Mallorca
  • Groot aanbod vakanties in de hoofdstad Palma, maar ook andere badplaatsen
  • Single wandelvakanties, autovakanties, fietsvakanties en meer beschikbaar!
  • Rondreizen op Mallorca kan gemakkelijk via Kras
  • Alles tot in de puntjes goed geregeld

Zon, zee, strand

De all-inclusivereizen brengen je naar de mooie kusten van Mallorca. Dit kan al wat dichterbij Palma, zoals bij de resorts in Santa Ponsa, of wat meer richting de oostkust, in Cala D’Or. Met een verblijf in de 3- of 4 sterrenhotels, staat luxe voorop. Jij hoeft je nergens meer zorgen over te maken en kunt heerlijk genieten vanuit een bedje langs (of in) het zwembad. De stranden zelf zijn voorzien van strandbedjes, strandwachten en parasols, heerlijk om een paar dagen te genieten van het licht golvende zeewater en het fijne zandstrand. De zee aan de stranden langs de kusten zijn nergens diep, maar afhellend, waardoor het heerlijk pootjebaden is en ook zeer geschikt om met kleine kinderen naartoe te gaan. De stadjes zelf zijn van alle gemakken voorzien, van supermarkt tot bank, van apotheek tot leuk sieradenwinkeltje. Of maak een mooie wandeling over de boulevard met uitzicht op de Mediterraanse Zee. Met Kras Reizen ga je onbezonnen een mooie tijd tegemoet op het zonnige Mallorca.

Rondreizen

Mallorca heeft een unieke flora en fauna. Van bergachtige stukken, moerasgebieden, grottencomplexen tot akkerlanden die onderdeel zijn van het UNESCO Werelderfgoedlijst. Bij Kras Reizen zijn er de opties op een Single Wandelvakantie of een Fietsvakantie Rondje Mallorca door de groene binnenlanden en langs de historisch rijke kustplaatsen zoals Porto Cristo of de bergdorpjes Valldemossa Mallorca en Biniaraix. In het noorden liggen talloze kloosters tussen de valleien en bergen, terwijl het oosten interessant is vanwege de moerassige natuurgebieden en exotische vogels die hier vanuit Afrika op doortocht zijn.

Een fiets- of wandelvakantie?

Met de Single Wandelvakantie van Kras Reizen ontdek je zowel de natuur, cultuur en geschiedenis van het eiland—om vervolgens ‘s avonds onbezorgd een wijntje te kunnen drinken en heerlijk te genieten van de Spaanse keuken. Deze rondreis brengt je bijvoorbeeld langs de Grotten van Artà in de oostelijke binnenlanden, de weelderige bergen van het noorden, zandkleurige dorpjes en wijn- of olijfboomgaarden tot in de verte. Je slaapt in prachtige hotels om de volgende dag weer een mooie wandeling te kunnen maken. Bagagetransport is verzorgd, dus dat is weer een zorg minder. Een perfecte manier om het eiland te kunnen ontdekken. Met de Fietsvakantie Rondje Mallorca, boek je bij Kras Reizen een vakantie van 8 dagen (inclusief vliegreis, verblijf, eten en een fiets). Ook voor de fietsvakantie heeft Kras Reizen voor bagagetransport geregeld, wat het fietsen wel zo gemakkelijk maakt en waardoor je optimaal kunt genieten van de fietsroutes over dit eiland.