Mallorca informatie

Ga je op vakantie naar Mallorca, zorg dan dat je van tevoren goed bent geïnformeerd over deze populaire bestemming. Om zo optimaal mogelijk te kunnen genieten van alle mogelijkheden op Mallorca en wat er allemaal te doen is kun je je op deze website al goed inlezen. Op onze blog wordt al het nieuws omtrent Mallorca bijgehouden. Deze kun je altijd in de gaten houden. De algemene informatie Mallorca vind je in deze categorie. Je leest hier o.a. over de activiteiten op Mallorca, het uitgaan en het weer op Mallorca. Verblijf je op de toeristische bestemmingen op het eiland dan kun je overdag en ’s nachts veel beleven, maar je moet dan natuurlijk wel weten wat er allemaal te doen is en waar je hier meer Mallorca informatie over vindt.

Activiteiten

Op Mallorca draait het niet alleen om het stappen in de vetste kroegen en discotheken. Je kunt overdag ook nog veel mee maken om er een gegarandeerde top vakantie van te maken met je vrienden en vrienden. Ontdek wat je allemaal kun beleven aan activiteiten. Een van de meest populaire activiteiten zijn de watersporten. Aan de boulevard op de stranden bij El Arenal en Playas de Palma kun je veel watersporten beoefenen. Hierbij kun je denken aan het jetskiën, waterskiën, parasailen, banaanrijden, op de flying fish of nog veel meer! Verderop op het eiland Mallorca kun je nog meer beleven als het over watersport gaat. Je kunt namelijk ook kajakken, kanovaren, duiken, raften en nog veel meer. Andere leuke activiteiten zijn een dagje naar de hoofdstad Palma de Mallorca, op jeep safari, grotten bekijken en dorpjes en markten bewonderen. Ben je echt alleen maar naar Mallorca gekomen om feest te vieren dan kun je overdag ook meedoen aan de beachparty’s. Meer Mallorca informatie over de activiteiten overdag zijn verderop op deze website te vinden.

Uitgaan

Waar het allemaal om draait! Cocktails, bier, kroegen, clubs. Het uitgaansleven op Mallorca is niet te vergelijken met die in Nederland. Hier gaan mensen de hele nacht door en halen alles uit de kast om er een onvergetelijke vakantie van te maken. Ben jij er deze zomer bij om de clubs en discotheken onveilig te gaan maken? Er zijn verschillende gedeeltes waar je uit kunt gaan. Waarschijnlijk zit je in het Nederlandse gedeelte, maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal avonden het Duitse of Britse gedeelte te gaan bezoeken. Hier vind je nog vele mogelijkheden om de stapavonden extra bijzonder te maken.

Het Weer

Het weer op Mallorca is ideaal voor de perfecte zonvakantie. Met gemiddelde temperaturen van rond de 30 graden kun je extra bruin weer thuis komen. Op de stranden aan de Middellandse Zee kun je heerlijk op je handdoek of op de strandbedden liggen om bij te kleuren. Met deze temperaturen dien je er voor te zorgen dat je goed bent ingesmeerd. Voor je het weet verbrand je en loop je ’s avonds in de club met een knalrode neus. Overal aan de boulevard kun je zonnebrand en olie kopen, maar je wordt aangeraden om dit van huis mee te nemen, omdat je hier al gauw 10,- voor een klein busje betaalt. Voor nog meer Mallorca informatie over diverse onderwerpen spit je de hele website door. Kun jij de informatie niet vinden waar je naar op zoek bent? Stuur ons dan een bericht, zodat wij een beoordeling kunnen maken of een bepaald onderwerp interessant is om toe te voegen aan de website.

Bezienswaardigheden

De meeste mensen die Mallorca horen die denken al snel aan de stranden, het uitgaansleven en nog veel meer. Echter zijn er op Mallorca ook veel schitterende bezienswaardigheden te vinden die het bezoeken waard zijn. Wij hebben daarom een overzicht gemaakt met alle belangrijkste en leukste plekken die je niet over het hoofd mag zien. Wij delen alle Mallorca bezienswaardigheden graag met je. Heb jij tips voor plekken die er nog bij moeten komen? Laat het ons weten!