Activiteiten Mallorca

Je hebt er het hele jaar naar toe geleefd en je wilt natuurlijk alles uit jou vakantie halen. Naast het feestleven is er natuurlijk nog veel meer te beleven op dit Spaanse Eiland. Doordat het een groot oppervlak heeft is er overal wel iets te beleven en wordt er genoeg georganiseerd. Natuurlijk stelt jouw reisleiding je op de hoogte van alle activiteiten Mallorca die je kunt ondernemen tijdens je verblijf in El Arenal. Toch is het handig om je er van bewust te zijn dat zij extra kunnen verdienen wanneer jij via hun activiteiten boekt.

Daarom informeren zij jou over de Mallorca activiteiten waar zij een samenwerking (vaak via commissieregeling) aan zijn gegaan. Dit kunnen zij vervolgens een extra leuke indruk geven waarom jij daar perse geweest moet zijn, jij sluit via hun een Mallorca activiteiten pakket af en zij ontvangen weer een leuke bonus. Niks mis mee natuurlijk, maar toch is het handig om van tevoren via een onafhankelijke weg geïnformeerd te zijn over alles wat er te beleven valt op Mallorca 2015. Zo kun je vooraf al een afweging maken om bijvoorbeeld mee te gaan met de jeepsafari of toch een watersport te gaan beoefenen. Op deze pagina vind je alle informatie over de activiteiten Mallorca om te ondernemen met je vrienden en vriendinnen op zomervakantie.

Pool Party

Pool Party Mallorca

Niet te actief, maar toch een lekker uitje? Geen gezuip, maar wel een lekker drankje? Dat kan bij de poolparty. Met jou vrienden- of vriendinnengroep kun je jullie met z’n allen opgeven voor de poolparty. Hier ontmoet je op deze manier vele andere jongerengroepen, kun je gezellig samen tapas eten of een drankje nuttigen. Zo behoud je de gezellige uitgaanssfeer van de voorgaande avond er nog in en kun je tegelijkertijd toch lekker bijkomen van de zuipavond ervoor. Ook al heb je de voorgaande avond veel teveel gedronken, dan kun je er ook voor kiezen om in het zwembad te dobberen en te herstellen voor de aankomende stapavond. Een ideale activiteit indien je wat wilt ondernemen, maar niet te actief.

Duiken met je vrienden

Duiken met je vrienden op MallorcaEen wat actievere activiteit is duiken op Mallorca. Dit wordt dan ook niet aangeraden om na een goede avond stappen te gaan doen. Natuurlijk kun je de dag ervoor lekker op stap gaan met je vrienden, maar het duiken wordt er niet beter op wanneer je te diep in het glaasje hebt gekeken de avond ervoor. Bij het duiken op Mallorca valt veel te zien onder water en is duidelijk niet te vergelijken met de Noordzee. Je kunt tot wel 18 meter diepte duiken. Duiken op Mallorca is een echte activiteit waar je iets mee beleefd en zeer actief bent. Het mooie is dat je na afloop van het duiken zelfs nog een certificaat ontvangt. Ook na je vakantie heb je er nog een herinnering aan en een nieuwe vaardigheid geleerd.

Jeep Safari

Jeep Safari op Mallorca in SpanjeWil je graag nog iets meer zien van het eiland Mallorca i.p.v. alleen het feestvierende El Arenal op Mallorca of Magaluf? Tijdens de jeep safari wordt je meegenomen naar de bijna onbegaanbare natuur gebieden op Mallorca. Met je vrienden mag je mee in de Jeep en wordt je meegenomen op een avontuurlijke route. Zo zie je meer van de Spaanse cultuur en tegelijkertijd heb je een zeer actieve dag te beleven met je vrienden. Een andere leuke bijkomstigheid is dat het vaak mogelijkheid is om zelf een stukje achter het stuur te zitten, mits je beschikt over een eigen rijbewijs!

Partyboot

Feesten op de Party Boot in MallorcaHeb jij slechts een doel tijdens je vakantie op Mallorca en dat is feesten? Vergeet dan de rest van de activiteiten Mallorca en ga mee met de Party Boot. Deze neemt je mee over het water van de Middellandse Zee aan de boulevard van Mallorca. Met je vrienden, vriendinnen en vele andere gezellige vakantiegangers kun jij een feestje vieren op een boot. Dit is toch eens wat anders dan dansen en drankjes nuttigen in de kroeg of discotheek. Doordat je met een groep op een boot bent ontstaat er een zekere gezelligheid in de onderlinge groep, waardoor je ook al gauw andere mensen zult leren kennen. Uiteindelijk is dit toch iets waarvoor je natuurlijk op vakantie bent. Tijdens deze tocht vaar je ook langs de kilometers lange boulevard van Mallorca, zodat de mensen aan de kant jaloers kunnen toekijken hoe gezellig het is op de boot.

Palma De Mallorca

Palma hoofdstad van MallorcaPalma is de hoofdstad van het eiland Mallorca. Met de bus kun je vanaf El Arenal deze bestemming makkelijk bereiken. Hiervoor betaal je slechts een klein bedrag. De buschauffeur kan aangeven waar je eruit moet voor het centrum van Palma. Zo kom je ook de kathedraal La Seu tegen die gevestigd is in Palma. Verder kun je er gebruik van maken door lekker te gaan shoppen in Palma, een terrasje te pakken met je vrienden of slechts de stad Palma eens te bezichtigen. Een dagje naar Palma is ideaal wanneer je eens een dag iets anders wilt doen dan zonnen op het strand of drankjes drinken in de club. Je bent geheel vrij om te kiezen wanneer je hier naar toe wilt.

Watersport

Watersport op MallorcaVrijwel langs de hele boulevard bij El Arenal en Playa de Palma vind je aan het strand vele gelegenheden om aan watersport te doen. Zo kun je er voor kiezen om te gaan bananariden, paragliden of heel gaaf een jetski te huren. Zorg er echter wel voor met je vrienden dat je nog redelijk fit bent wanneer je er voor kiest om dit te gaan doen. Indien je ongelofelijk brak en kotsmisselijk bent, is het plezier er al gauw vanaf. De watersporten is vaak erg veel vraag naar en door deze drukte is het verstandig om even een afspraak van tevoren te maken voor het aantal man waarmee te komt.