Mallorca plaatsen

Mallorca staat bekend om de vele gebieden en plaatsen. Bij vele andere jongerenvakantie heb je een centrum waar je voornamelijk kunt gaan stappen, de restaurants, winkels en barren vindt. Op Mallorca is dit niet helemaal het geval. Langs de gehele kilometers lange boulevard heb je in totaal 3 toeristische jongeren plaatsen Mallorca. Te weten het bruisende bekende Nederlandse gedeelte (El Arenal), het grote Duitse gedeelte (Playa de Palma) en het feestende en zuipende Engelse gedeelte (Magaluf). Op deze pagina is van ieder gedeelte meer informatie te vinden. Het kan namelijk zijn dat je graag naar Mallorca wilt, maar niet zeker bent welk gedeelte voor jou en je vrienden het meest geschikt is. Als Nederland is het namelijk niet vanzelfsprekend om ook gelijk naar het Nederlandse gedeelte op vakantie te gaan. Ook in El Arenal kom je buitenlanders tegen, dus omgedraaid gebeurt het ook dat er buitenlanders naar het Nederlandse gedeelte op vakantie gaan. Voor gezinnen en stelletje is een vakantie naar Cala d’Or erg geschikt. Onderstaand geven we alle leuke plaatsen Mallorca.

Is El Arenal iets voor mij?uitgaan op El Arenal

El Arenal is erg populair onder jongeren uit Nederland. Je vind vele mooie hotels in El Arenal direct in het centrum. Wat direct al een aanrader is, is om er voor te zorgen dat je ook in het centrum zit wanneer je besluit om in het Nederlandse gedeelte te verblijven. Ook ben je overdag al snel op het strand, waardoor je zeker niet ver hoeft te lopen. Kortom, je moet naar El Arenal als je ’s avonds wilt stappen in de vele uitgaansgelegenheden, zoals 538, Veronica, Club NL, Beachhouse en nog veel meer. Je vind hier voor het overgrote gedeelte veel feestvierende Nederlanders. Wil je liever overdag bier drinken dan kun je nog even verder lezen bij het Duitse gedeelte hierna!ar het Nederlandse gedeelte te gaan. Het is niet prettig om na het uitgaan nog een stuk te moeten wandelen naar je accommodatie.

Onder de Duitsers in Playa de Palma

Playa de Palma is het Duitse gedeelte op Mallorca, maar gek genoeg hoe het klinkt vind je er ook vele Nederlanders. Dit is echter ook niet gek, want het is een super gezellig verblijf waar niks te gek is! In het Nederlandse gedeelte is het overdag vrij rustig en de meeste Nederlanders zie je dan ook aan het zwembad liggen of op het strand. Bruin worden en bijkomen van de avond er voor. De Duitsers daarentegen zijn alweer volop aan het feestvieren! Het bekendste is Mega Park! Hier moet je gewoon eens geweest zijn om onderdeel uit te maken van de gekte. Niet alleen overdag naar ook ’s avonds kun je goed stappen bij bijvoorbeeld Riu Palace en nog veel meer. Lijkt jou dit wel wat? Dan kun je meer informatie vinden over Playa de Palma op de volgende pagina, informatie over Playa de Palma.

Coma zuipen in MagalufMain Street Magaluf

Magaluf is het bekende gebied onder de Britten. Het uitgaanscentrum is een lange straat waar alle barren, discotheken en clubs te vinden zijn. De gehele straat loopt ’s nachts vol met bezopen Britten, zoals we ze kennen. Het bekende van Magaluf is de grote discotheek BCM. Waar je ook op vakantie gaat in Mallorca, bij BCM moet je wel een keer zijn geweest, want het is een van de mooiste plaatsen Mallorca. Dit is de grootste discotheek van het eiland en hier komen altijd wel bekende dj’s. Iedere jongerenorganisatie biedt wel een pakket aan waar BCM bij in wordt aangeboden. Je hoeft dus zeker niet bang te zijn dat het niet mogelijk is om hier naar toe te gaan. Het nadeel is echter wel dat het ongeveer 30 kilometer verderop van El Arenal ligt. Ga je via een organisatie dan ga je met de bus naar BCM.

Genieten in Palma

Al het uitgaan, zuipen en feesten even helemaal zal? De hoofdstad Palma biedt dan de perfecte uitkomst en is ook een van de interessante plaatsen. Hier kun je een dagje lekker genieten op het terras of aan de boulevard. Ook kun je in Palma heel goed winkelen en genieten van de cultuur in deze hoofdstad. Vanwege de lange geschiedenis van dit Belearen eiland is er veel te zien van de geschiedenis. Een voorbeeld hiervan is de zeer bekende kathedraal ‘La Seu’. Om hier meer van te weten te komen of meer van te zien kun je de pagina over Palma de Mallorca bekijken en lezen.