Aparthotel TRH Torrenova Beach

 

[kkstarratings]TRH Torrenova accommodatie Magaluf

  • In Magaluf
  • Uitzicht op zee
  • Populaire accommodatie
  • Nieuwe accommodatie
  • Poolbar, tennisbaan en sauna

 

 

 

Appartement / hotel TRH Torrenova Beach

De appartementen en het hotel van Torrenovan zijn erg populair onder jongeren. Sinds dit jaar is het ook mogelijk op je vakantie al te boeken in het te gekke Magaluf! Hier vind je voornamelijk Britten en het uitgaansleven is er nog stukken gekker dan in El Arenal of Playa de Palma. Zorg dat hij een onderdeel bent van deze gekte deze zomer. Aan het zwembad kun je ’s middags het feestje al beginnen. Hier vind je voornamelijk jongeren en er hangt een erg gezellige sfeer bij de accommodaties van TRH Torrenova Beach. Erg handig bij dit hotel is dat je bij de boeking kunt aanvinken om bij je verblijf wel gebruik te maken van het all inclusive drankgebruik. Dit kan voor 10,50 per persoon per dag. Van 10:00 tot 20:00 kun je hier gebruik van maken bij het hotel.

 balkon uitzicht Torrenova Slaapkamer woonkamer accommodatie  zwembad TRH Torrenova uitzicht Magaluf TRH Torrenova accommodatie Magaluf

 Faciliteiten en ligging van TRH Torrenova

De accommodatie TRH Torrenova is zoals gezegd erg populair onder jongeren. Dit komt voor een groot deel door de ligging van het hotel/appartementen. Op de bovenstaande afbeeldingen is al te zien wat voor een prachtig uitzicht je hebt vanaf de kamers. De accommodatie is ideaal gelegen in het centrum en ook direct aan zee. Je hebt werkelijk alles op een korte loopafstand en ’s nachts na het uitgaan kun je bijna nog kruipend bij je bed komen.

Naast de ligging kun je bij deze accommodatie voor een tientje ontbijt bij boeken bij je verblijf. Dit kun je beter niet doen wanneer je de avond er voor op stap gaat, maar is ideaal wanneer je een van de excursies hebt geboekt op Mallorca. Voor 18,20 per nacht boek je een halfpension. Wil je graag even wat sportiefs doen dan kun je tegen betaling gebruik maken van de tennisbaan of de sauna. Ideaal om al het alcohol eruit te zweten.