Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/maartag114/domains/zomervakantie-mallorca.nl/public_html/wp-content/themes/minezine/functions/fe/widget-posts-list.php on line 9
Sant Jordi Mallorca

Sant Jordi Mallorca

 

Hotel Sant Jordi Mallorca

 

  • Playa de Palma
  • El Arenal op 3,5 km afstand
  • Gratis gebruik Wifi
  • Aan het strand
  • Bij de uitgaansgelegenheden

 

 

Prijzen en beschikbaarheid

 

Over het Sant Jordi Mallorca hotel

Bij het Sant Jordi Mallorca hotel zit je op vrijwel alle gebieden goed. Je verblijft hier in het Duitse gedeelte Playa de Palma vrijwel in het centrum. Het hotel zit aan de kant van El Arenal in Playa de Palma. Om naar El Arenal te gaan moet je een afstand van 3,5 km afleggen. Met een taxi is dit natuurlijk maar een klein stukje. Lopend is het nog te doen, maar al wel een flink stuk om dit te voet af te leggen. Het hotel ligt vrijwel aan de zee, waardoor je overdag zo door naar het strand kunt lopen als je wakker wordt. Ditzelfde geld wanneer je uit wilt gaan in Playa de Palma. Doordat je al vrijwel in het centrum zit hoef je je alleen maar klaar te maken en ’s avonds na het stappen sta je alweer bijna direct voor je hotel. Het Sant Jordi Mallorca hotel beschikt ook zelf over vele faciliteiten, waardoor je al niet eens elke dag naar het strand hoeft te gaan. Lees hieronder mee over de faciliteiten en bekijk de foto’s van het hotel om een indruk te krijgen van jou verblijf in Mallorca Playa de Palma.

 

Faciliteiten van het Sant Jordi Mallorca

 

Naast de ligging in Playa de Palma is er bij het hotel zelf ook genoeg te doen. Zoals op de afbeeldingen hiernaast te zien is beschikt het hotel over een schitterend zwembad. Bij het zwembad is een waterval aanwezig en kun je lekker chillen in het bubbelbad met je vrienden en een paar vriendinnen, klinkt goed toch? In de lounge ruimte kun je gratis gebruik maken van het Wifi van het hotel. Op de kamers is gebruik maken van het internet tegen betaling. Voor deze informatie kun je terecht bij de receptie welke 24 uur per dag is geopend. Het hotel beschikt over een restaurant met bar en in de lounge ruimte kun je tv kijken. Iets meer actie nodig dan kun je nog met een aantal vrienden gaan tafeltennissen. De handdoeken en bedden zijn bij de kamers inbegrepen.

 

Ligging Mallorca Sant Jordi

Het hotel Sant Jordi Mallorca ligt in Playa de Palma op 3,5 km van El Arenal, waarmee het dus aan de kant van El Arenal ligt. Het ligt vlak tegen de boulevard en het strand aan. Vanaf de kamers aan de zeekant heb je ook een schitterend uitzicht over de zee. Met de ligging ben je ook vrijwel direct bij de bars en discotheken.

Foto’s

 

zwembad met bubbelbad slaapkamer met uitzicht op zee aanzicht op het hotel waterval bij het zwembad

 

Prijzen en beschikbaarheid