Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/maartag114/domains/zomervakantie-mallorca.nl/public_html/wp-content/themes/minezine/functions/fe/widget-posts-list.php on line 9
Marbel hotel - Goede Prijzen | Zomervakantie-mallorca.nl

Marbel hotel

 

Hotel Marbel Mallorca

 

  • Playa de Palma
  • 50 meter van het centrum
  • Prettig en net hotel
  • 200 meter van het strand

 

 

Prijzen en beschikbaarheid

 

Over het Marbeld hotel

Het Marbel hotel is gelegen in Playa de Palma. Dit is het Duitse gedeelte van Mallorca, ook wel Platja de Palma genoemd. In het Duitse gedeelte is veel te beleven om uit te gaan. Zo kun je naar het bekende Rui Palace gaan stappen, Mega Park of nog veel meer opties. Hiervoor bekijk je de pagina over ‘uitgaan’. Om naar het Nederlandse gedeelte te gaan kun je het beste met je vrienden een taxi in gaan. Met de taxi is het slechts een aantal minuten rijden en betaal je een paar euro p.p. Ditzelfde geldt voor de terugweg ’s nachts dus zorg dat je elkaar niet kwijtraakt gedurende de avond. De overige facilitair welke hotel Marbel te bieden heeft is hieronder meer over te vinden.

 

Faciliteiten

 

Hotel Marbel heeft niet alleen een ideale ligging in Playa de Palma, maar heeft nog meer aan facilitair te bieden. Zo bieden ze comfortabele kamers met handdoeken en beddengoed. Daarnaast kun je gebruik maken van het zwembad. Wat een extra luxe is, is dat het Marbel hotel je ook gratis gebruik laat maken van de sauna en de stoomcabine. Zo kun je al het zweet van de avond ervoor er weer lekker uit zweten om de avond erop weer volop te kunnen stappen. Het hotel biedt ook fietsverhuur aan, in het geval je besluit er iets verder op uit te trekken.

De kamers zelf zijn voorzien van de standaard benodigdheden, televisie, airco, een kluisje en mogelijkheden voor de Wifi.

 

Ligging

Het hotel is gelegen in het Duitse gedeelte Playa de Palma. Op slechts 50 meter is een bushalte waarmee je gemakkelijk naar de hoofdstad Palma de Mallorca kunt reizen of naar het Nederlandse gedeelte El Arenal. Op slechts 15 meter vind je al een supermarkt.

 

Foto’s

 

Ingang hotel marbel

restaurant douche van hotel marbel bedden op de kamer

 

Prijzen en beschikbaarheid