Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/maartag114/domains/zomervakantie-mallorca.nl/public_html/wp-content/themes/minezine/functions/fe/widget-posts-list.php on line 9
Hotel Whala Ambos Mundos - Mallorca 2021

Hotel Whala Ambos Mundos

 

Whala Ambos Mundos Mallorca

 

  • Mogelijkheden voor all inclusive
  • Dichtbij het strand
  • El Arenal
  • Vlakbij centrum
  • Gemiddelde temperaturen 30 graden

 

 

Prijzen & Beschikbaarheid

 

Over Hotel Whala Ambos Mundos

Op vakantie naar Mallorca is vaak erg prijzig. Daar is het grote voordeel bij Hotel Ambod Mundos dat je ervoor kunt kiezen om all inclusive te verblijven. Zo hou je flink wat geld over om te gaan stappen met je vrienden. Naast het all inclusive arrangement dat wordt aangeboden door Whala Ambos Mundos hotel zit je iets verder van het uitgaansgedeelte af. Hier verblijf je in alle rust in de buurt van Playa de Palma. Met een aantal vrienden kun je de taxi pakken naar het uitgaansgedeelte. Aangezien je all inclusive verblijft kun je er ook voor kiezen om overdag lekker bij het hotel te blijven aan het zwembad met een drankje erbij.

 

Faciliteiten

Hotel Whala Ambos Mundos is een zeer verzorgt hotel met vrijwel alles inbegrepen. Zo kun je er all inclusive verblijven en beschikt het hotel over meerdere faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Overdag kun je lekker aan het zwembad chillen met een drankje erbij of je kunt ervoor kiezen om met je vrienden een potje biljart of tafeltennis te spelen. Biljart kan echter alleen tegen een kleine vergoeding worden gedaan.

De kamer zijn verder goed verzorgd en bijbehorende bedlinnen. Deze worden 2 maal per week verschoond. De rest van de kamer inclusief de handdoeken dagelijks verschoond.

 

Ligging

 

Hotel Whala Ambod Mundos ligt op 300 meter afstand van Playa de Palma. Het is daarom een stukje lopen of met de taxe richting het uitgaansgedeelte. Wil jij dus liever in het gedeelte Playa de Palma verblijven i.p.v. El Arenal dan kun je hier prima verblijven.

Foto’s

 

Whala Ambos Mundos uitzicht kamers Gezelligheid

 

Prijzen & Beschikbaarheid