Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/maartag114/domains/zomervakantie-mallorca.nl/public_html/wp-content/themes/minezine/functions/fe/widget-posts-list.php on line 9
Hotel Vista Odin - Mallorca 2021

Hotel Vista Odin

 

Hotel Vista Odin Mallorca

 

  • Playa de Palma
  • Dichtbij het uitgaanscentrum
  • Een halve kilometer van het strand
  • Niet ver van El Arenal

 

 

Prijzen en beschikbaarheid

 

Over het Vista Odin hotel

Het hotel Vista Odin in een populair hotel onder jongeren wie graag willen verblijven in het gedeelte op Mallorca Playa de Palma. Dit is het gedeelte waar de meest Duitsers te vinden zijn en wordt ook wel het Duitse gedeelte genoemd. Echter loopt het uiteraard niet alleen maar vol met Duitsers. Zo vind je er vele nationaliteiten, waaronder ook vele Nederlanders. Bij dit hotel bevind je je bijna in het centrum van Playa de Palma en heb je de uitgaansgelegenheden vlak voor de deur. Overdag naar het strand is ook geen probleem. Zelf als je onwijs brak bent dan zijn de 500 meter naar het strand ook nog wel te bewandelen! Het hotel zelf beschikt ook over diverse faciliteiten. Voor de zon hoef je niet perse naar het strand te gaan. Je kunt ook een duik nemen in het water van het zwembad bij het hotel zelf. Zoals op de onderstaande afbeeldingen te zien is, beschikt het hotel over een leuk eigen zwembad waar je met je vrienden ook lekker rond kunt hangen!

 

 Faciliteiten hotel Mallorca

 

Het verblijf is op basis van logies en ontbijt, maar je hebt ook de keuze om dit uit te breiden naar een halfpension. Bij een halfpension zit het diner bij je verblijf inbegrepen. Beiden worden in een buffetvorm opgesteld. Je hebt bij het ontbijt en bij het diner de keuze uit vele etenswaren. Zo is er voor iedereen wel iets geschikt te vinden.

Wanneer je niet van het strand houd en niet bij het hotel terug wilt komen met zand in de zwembroek en plakkerig zijn van het zoute water dan kun je ook bij het hotel verblijven. Hier kun je zonnen op de strandbedden van het hotel of gebruik maken van de parasols wanneer je wel genoeg hebt van de zon. Zo kom je niet terug met je broek vol zand. Verder beschikt het hotel over een zonneterras, een restaurant en bar, receptie, lobby en kun je gebruik maken van de Wifi. Ook kun je tegen betaling je kleding laten uitwassen of een fiets huren. Voor iedereen zijn er dus wel een aantal faciliteiten waar hij of zij gebruik van kan maken.

 

Ligging van hotel Vista Odin

Het hotel is gelegen in het centrum van Playa de Palma met de uitgaansgelegenheden op 500 meter afstand. Het strand ligt ook op 500 meter. Op slechts 50 meter voor de deur kun je de bus pakken voor het geval je wilt gaan stappen in El Arenal. Het Nederlandse gedeelte is te vinden op 2,5 km.

 Foto’s

 

uitzicht op het zwembad balkon met stoelen slaapkamer met bedden zwembad van het hotel

 

Prijzen en beschikbaarheid