Fontanellas Playa Mallorca

Hotel Fontanellas Playa Mallorca

 

  • Playa de Palma
  • Aan het strand
  • Vele faciliteiten
  • Populair hotel

 

 

Prijzen & Beschikbaarheid

Over het Fontanellas Playa Mallorca

Wil je op vakantie naar Mallorca maar niet constant de hele vakantie Nederlanders tegen komen, dan is het ideale hotel in Playa de Palma het Fontanellas Playa hotel in Mallorca. Je zit hier direct in het centrum van Playa de Palma en direct aan het strand. Wanneer je dus gaat stappen in het uitgaansgedeelte van Playa de Palma dan hoef je ’s nachts maar een klein eindje te lopen om je hotel weer terug te vinden.  Wanneer je wilt gaan stappen in El Arenal dan is dit nog steeds heel goed mogelijk, ondanks dat het 7 kilometer verderop ligt. Er rijden namelijk overdag 7 bussen in het uur naar El Arenal. Je kunt dus ’s avonds de bus naar El Arenal pakken. Dit kost slechts een paar euro. ’s Nachts vind je aan de boulevard van El Arenal taxi’s om je weer terug naar het Fontanellas Playa hotel te brengen. Ben je met een groepje dan betaal je slechts een paar euro per persoon om van El Arenal naar Playa de Palma te komen.

 

Faciliteiten van het Fontanellas Playa Mallorca

 

Naast de ligging van het hotel aan het strand is er bij het Fontanellas hotel zelf genoeg te beleven. er is een mooi zwembad waar je rustig kunt zonnen en bij bruinen op de strandbedden. Ook kun je aan je kleurtje werken op het zonneterras. In het hotel kun je ook gebruik maken van de sauna of de massage. Op de afbeelding hiernaast vind je de stoelen waar je op gemasseerd wordt. Door er alleen al naar te kijken zien ze er al verleidelijk uit! Wil je de dagen iets intensiever doorbrengen op Mallorca dan kan dit uiteraard heel goed bij het Fontanellas Playa Mallorca hotel. Zo zie je ook op de afbeeldingen dat er een tennisbaan en een voetbalveld aanwezig is. Dit is dus echt voor de echte fanatiekelingen die nog energie over hebben op hun jongerenvakantie. Ben je met een groep jongens dan is het super om eens een potje voetbal tussendoor te spelen op vakantie. De meiden kunnen wel toekijken. Verder is er nog een tafeltennistafel te vinden. Binnen in het hotel kun je aan de bar gaan zitten of gebruik maken van het restaurant. Je verblijf in het hotel is op basis van halfpension.

De slaapkamers worden goed verschoond. Deze worden (inclusief de handdoeken) 5 maal per week verschoond. De bedlinnen worden slechts 1 maal in de week verschoond. Zorg dus dat je niet al te gekke dingen in je bed doet, waardoor je er de volgende dag zelf niet meer in wilt liggen.

 

Ligging van het Fontanellas hotel


Voor degene die graag in Playa de Palma willen verblijven hebben een ideale ligging aan dit hotel, omdat je er direct in het centrum zit en ook nog aan zee. Je vind El Arenal op 7 kilometer afstand, maar met de taxi en de bus ben je zo weer in het Nederlandse gedeelte.

 Foto’s

 

aanzicht op zee vanaf het hotel bar in het hotel restaurant massagestoelen binnenzwembad bedden in de slaapkamer

 

Prijzen & Beschikbaarheid