Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/maartag114/domains/zomervakantie-mallorca.nl/public_html/wp-content/themes/minezine/functions/fe/widget-posts-list.php on line 9
Hotel Roc Linda - Mooi Hotel | Zomervakantie-mallorca.nl

Hotel Roc Linda

 

Hotel Roc Linda Mallorca

 

  • El Arenal
  • Vlak buiten het centrum
  • Vele faciliteiten
  • Internet
  • Loopafstand strand

 

 

Prijzen en beschikbaarheid

 

Over het Roc Linda hotel

Hotel Roc Linda bevind zich echt net buiten het centrum van Playa de Palma en in de buurt van El Arenal. Het ligt namelijk 100 meter van C’an Pastilla af. Hier bevind je je net buiten het echter uitgaanscentrum, waardoor je nooit ver hoeft te lopen als je ’s avonds na het stappen terug moet naar je hotel. Overdag verblijf je dan weer gelukkig iets rustiger, omdat je buiten het echte centrum zit en kun je genieten van alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Bij het hotel hoef je je namelijk ook nooit te vervelen. Er zijn vele sportieve activiteiten. Wanneer je op jongerenvakantie bent moeten sommigen er niet aan denken en sportieve activiteiten te verrichten. Echter wordt je er vaak alleen maar fit van door gewoon weer lekker te bewegen en het alcohol van de voorgaande avond uit je lichaam te zweten. Bij het hotel Roc Linda verblijf je op basis logies en ontbijt.

 

Faciliteiten

 

Hotel Roc Linda is een hotel dat onwijs veel keuze heeft in het gebruik van de faciliteiten. Overdag kun je uiteraard lekker bijkomen en zonnen aan het zwembad. Je kunt er ook voor kiezen om iets actiever te zijn met je vrienden. In dat geval kun je ervoor kiezen om de tennis baan op te gaan en een intensief potje te tennissen. Ook kun je er voor kiezen om een potje te biljarten, minigolf, darten of je kunt nog gebruik maken van de Wifi van het hotel.

Om de vele faciliteiten is het hotel Roc Linda er populair onder jongeren. Sommige activiteiten zijn tegen betaling. Hiervoor kun je bij de receptie terecht die te vinden is in de lobby. De handdoeken en bedlinnen zijn inbegrepen bij het hotel van Roc Linda.

 

Ligging hotel Roc Linda

 

Het hotel ligt vlak buiten het centrum van Can Pastilla. Dit is het gedeelte in Playa de Palma, het Duitse gedeelte op Mallorca. Echter vind je hier ook veel Nederlanders. In dit centrum ben je na 100 meter lopen. Om naar El Arenal te gaan dien je wellicht een taxi te pakken, omdat je hier 5 kilometer voor moet afleggen.

Foto’s

 

tennisbaan van het hotel Zwembad en aanzicht op het hotel douche badkamer van roc linda restaurant van het hotel slaapkamers van het hotel

 

Prijzen en beschikbaarheid