Onze top 10 beste hotels in Playa de Palma

Er zijn steeds meer mensen die kiezen voor een vakantie naar Mallorca. Mallorca is een vakantiebestemming die voor ieder type toerist wel iets te bieden heeft. De meeste badplaatsen op het eiland zijn te vinden in het zuidwesten van het eiland. Van deze badplaatsen is Playa de Palma er een van. Playa de Palma staat bekend als de badplaats waar je meeste Duitse toeristen op vakantie gaan, maar er zijn ook genoeg Nederlanders en andere toeristen te vinden. Ook grenst Playa de Palma aan de Nederlandse badplaats El Arenal. Ben jij van plan om deze zomer ook in Playa de Palma te verblijven? Ontdek dan de populairste accommodaties, zodat je zeker weet dat je deze zomer op de juiste plek verblijft die bij jou past.

Beste accommodaties Playa de Palma

Om snel te bepalen welke accommodatie het beste bij jou past hebben we hieronder een overzicht met de populairste verblijven gemaakt. In het kort vind je per accommodatie meer informatie en kun je kiezen waar jij het liefst wilt verblijven. Nadat wij al meerdere malen op Mallorca zijn geweest weten wij inmiddels waar je het beste wel of niet kunt verblijven.

1) Hipotels Gran Playa De Palma

Hipotels Gran Playa De PalmaWil jij een gloednieuw hotel in Mallorca uitproberen? Verblijf dan bij het Hipotels Gran Playa De Palma. Dit hotel heeft namelijk de deuren geopend in 2017 en is een modern verblijf. Het Hipotels Gran Playa De Palma is zo’n accommodatie waar je thuis kunt komen na een dagje aan het strand, een excursie over het eiland of een stapavond en direct weer tot rust kunt komen op de moderne kamer. Het hotel beschikt over de nodige faciliteiten, een overheerlijk buffetrestaurant en een schitterend zwembad om te relaxen. Kortom, hier ga jij een onvergetelijke vakantie tegemoet!


2) Pabisa Sofia

Pabisa SofiaDeze zomer de perfecte strand- of uitgaansvakantie beleven? Dan verblijf je bij Pabisa Sofia in Playa de Palma. Bij dit all inclusive hotel geniet jij de hele dag door van het mooie arrangement. Op aangegeven tijden kun je terecht bij het ontbijt, de lunch of het diner in buffetvorm. Voor het uitgaan kun je lekker voordelig genieten van de alcoholische drankjes. Het hotel is populair bij jongeren, maar niet alleen vanwege het all inclusive arrangement. Er zijn namelijk ook de nodige faciliteiten beschikbaar en er zijn diverse sporten en activiteiten. Daarbij kun je denken aan fitness, tafeltennis, beachvolleybal, volleybal en er is zelfs live muziek. Bij Pabisa Sofia wordt er gezorgd dat jij niks tekort komt tijdens je vakantie.


3) HM Gran Fiesta

Gran FiestaDit schitterende hotel in Playa de Palma willen we niet graag aan je voorbij laten gaan. Het HM Gran Fiesta hotel is namelijk direct aan de boulevard van Playa de Palma gelegen. Zodra jij je hotel uit wandelt ben je al met een paar stappen op het strand. Het hotel zelf biedt ook voldoende mogelijkheden voor de gasten. De receptie is 24 uur per dag geopend, er worden heerlijke verse gerechten geserveerd in het restaurant, er zijn wellness mogelijkheden, er zijn sporten en activiteiten en in de avond is er zelfs entertainment. Het centrum van Playa de Palma ligt op 500 meter. Met een korte wandeling over de boulevard sta je dus al in het centrum. Veel beter kun je je vakantie niet beginnen dan bij HM Gran Fiesta.


4) Playa Park

Playa ParkBen jij tijdens je vakantie op zoek naar een accommodatie waar het zeer levendig is en waar altijd een goede sfeer hangt? Verblijf dan bij het Playa Park in Playa de Palma. De ligging van Playa Park is bij het centrum en slechts op een paar honderd meter bij het strand vandaan. Bij dit hotel hangt altijd een goede sfeer waardoor je je er zo snel mogelijk thuisvoelt. Bij Playa Park verblijf je ook nog eens all inclusive. Dat betekent dus genieten van een drankje in je hand aan het zwembad. Terwijl je aan het zwembad ligt merk je de aangename sfeer van de omgeving. Er zit namelijk een mooie rustgevende tuin om het zwembad heen. Voor meer informatie over deze accommodatie klik je op de onderstaande button.


5) HM Balanguera Beach

HM Balanguera BeachHM Balanguera Beach is een zeer hip en trendy hotel in Playa de Palma. Het hotel beschikt namelijk over een schitterende moderne inrichting. Het hotel beschikt over een mooi zwembad met ligbedden en parasols voor het zwembad waar je heerlijk kunt relaxen tijdens je vakantie. Hoewel de meeste van de voorgaande hotels voornamelijk geschikt zijn voor jongeren is dit hotel juist erg geschikt voor gezinnen met kinderen. Het is een rustiger hotel dan de meeste hotels en je hebt meerdere mogelijkheden om lekker te relaxen. Zo is er een prachtig dakterras waar gasten terecht kunnen. Bij dit dakterras is een bar aanwezig zodat je hier ultiem kunt genieten. Er worden ook sporten en activiteiten georganiseerd en voor de kinderen is er een kinderzwembad.


6) Hotel Leman

LemanNog een topper in Playa de Palma is hotel Leman. Dit hotel is een van de best beoordeelde hotels door vele toeristen. Die beoordeling heeft het hotel niet zomaar gekregen. Het hotel heeft namelijk een zeer goede service. Bij aankomst van je vakantie merk je de gastvrijheid en de vriendelijkheid van het personeel. De service is niet het enige positieve aan Hotel Leman. het hotel heeft namelijk ook een uitmuntende ligging en nette faciliteiten bij de accommodatie zelf. Wil je overdag lekker zonnen op het strand? Dan loop je slechts 100 meter en je legt je handdoek al uit in het zand. Ook het centrum van Playa de Palma ligt direct om de hoek. Bij het hotel zal je overigens ook niks tekort komen. Er zijn verschillende wellness mogelijkheden, waaronder een whirlpool, een massage en een solarium. Tot slot worden er ook sporten en activiteiten georganiseerd en kun je heerlijk relaxen aan het zwembad.


7) Hotel Indico Rock

Indico RockVeel van de bovenstaande hotels zijn populair bij gezinnen met kinderen. Het hotel Indico Rock daarentegen is juist geschikt voor jongeren. Het is een modern en goed verzorgd hotel waar altijd veel leven is. Het hotel heeft namelijk een muziekthema. Dat betekent dat er veel live-optredens zijn en er veel wordt georganiseerd. Bij het Hotel Indico Rock begint dagelijks aan het eind van de middag een DJ bij het zwembad. Zo begint de avond al rustig tot leven te komen. De drankjes haal je ondertussen bij de poolbar. Vervolgens kun je zo door naar de SkyBar van het hotel, waarna je de discotheek van het hotel bezoekt.


8) Grupotel Acapulco Playa

Grupotel Acapulco PlayaBen jij op zoek naar een vakantie in Playa de Palma waar je weet dat alles goed voor elkaar is en waar je bent voorzien van de juiste service? Blijf dan overnachten bij het Grupotel Acapulco Playa hotel. Je bent hier namelijk voorzien van zeer nette kamers en je krijgt een uitstekende service. Niet voor niets behoort dit hotel bij de populairdere hotels in deze omgeving. Het hotel heeft daarnaast een bijzondere ligging en is alleen toegankelijk voor 18+. Dit hotel wordt het meeste bezocht door stelletjes die op zoek zijn naar een romantisch en rustgevende vakantie samen. Je kom ter namelijk geen gezinnen met kinderen tegen en kunt daarom lekker rustig met je partner aan het zwembad liggen. Het centrum en het strand ben je al in no-time.


9) Ayron Park

Ayron ParkWil jij graag op een gunstige locatie verblijven en tegelijkertijd ook in alle rust bij je eigen accommodatie zitten? Dan is Ayron Park een goede keuze. Je verblijft hier namelijk niet ver bij het centrum vandaan en het strand is een paar stappen bij je verwijderd. Bij het Ayron Park zit een mooie tuin waar je het zwembad ook tegenkomt. Bij het zwembad geniet je van alle rust om je heen, terwijl je juist ook zo in het drukke centrum of aan het strand bent. Bij de accommodatie zelf is voldoende te doen. Er zijn activiteiten en sporten, er zijn verschillende dingen geregeld voor kinderen, waaronder een babybed, speeltuin en een kinderzwembad en er is een speelhal aanwezig.


10) RIU Festival

Hotel RUI festivalVoor een luxe vakantie in Playa de Palma zit je goed bij RIU Festival. Juist, je kunt het bijna een festival noemen, want het is een en al plezier. De boulevard ligt er trouwens om de hoek, waardoor het op een ideale locatie is gelegen. Ook ben je er voorzien van alle voorzieningen die je er verder nodig hebt. Geniet van gratis Wifi, een stomerij, mooie zwembaden, restaurants en bars. Kortom, veel meer heb je niet nodig voor een geslaagde vakantie op Mallorca.