Pinero Bahia de Palma

 

Pinero Bahia de Palma Mallorca

 

  • El Arenal
  • 250 meter loopafstand strand
  • 250 meter loopafstand uitgaansgebied
  • All-inclusive hotel
  • Vele faciliteiten

 

 

Prijzen en beschikbaarheid

 

Over het Pinero Bahia de Palma hotel

Wil jij een spetterende zomer op Mallorca beleven en verblijven in het Nederlandse gedeelte van het eiland. Dan moet je in El Arenal zijn. Hier wordt ieder jaar volop feest gevierd door jongeren uit heel Nederland en vele internationale toeristen. Het hotel Pinero Bahia de Palma hotel is een populair hotel voor jongeren. Je verblijft op een korte loopafstand van het uitgaanscentrum. Op slechts 250 meter ben je aan de boulevard, waar je de meeste uitgaansgelegenheden vindt en ook aan het strand bent! Het hotel zelf beschikt ook over vele faciliteiten voor iedereen. Zo zijn er voldoende faciliteiten om lekker bij het hotel te kunnen chillen, maar ook intensievere faciliteiten, zoals een potje biljarten of genieten van de animatie in het hotel.

 

Faciliteiten Pinero Bahia de Palma

Het hotel Pinero Bahia de Palma is een prettig en leuk hotel voor iedereen. Naast de jongeren kom je ook nog wel een aantal gezinnen tegen in het hotel. Voor hen is voornamelijk de animatie leuk wat het hotel heeft. Overdag is er animatie voor de kinderen en ’s avonds voor de volwassenen. Voor de jongeren is vooral overdag het zwembad natuurlijk ideaal. Hier kun je gratis gebruik maken van de strandbedden, zodat je weer energie bijeen kan sparen voor de aankomende stapavond. Bij het hotel kun je ook gezellig met je vrienden tafeltennissen, biljarten of aan de bar hangen. Mogelijkheden om gebruik te maken van het internet zijn er ook. Bij de receptie in de lobby kun je terecht voor meer informatie over de kosten.

De kamers zijn goed verzorgd. De kamers worden namelijk dagelijks verschoond. Zo heb je iedere dag weer een schone kamer! De bedlinnen worden 2 maal in de week verschoond.

Ligging van het Pinero Bahia de Palma hotel

Het hotel is gelegen in het bruisende Nederlandse gedeelte El Arenal. Met slechts 250 meter lopen ben je in het uitgaansgedeelte, aan de boulevard en aan het strand. Zo heb je in principe alles op wandel afstand wat je nodig hebt voor je vakantie op Mallorca. Zon, zee en zuipen! De overige benodigdheden zoals winkels en een supermarkt vind je al binnen een straal van 50 meter. De bushalte zit zelfs direct al voor de deur van je hotel.

Contactgegevens

Carrer Trencadors 74

07600 El Arenal

Llucmajor

Illes Balears

Spanje

+34 971 44 15 36

Foto’s

lobby / lounge ruimte Slaapkamer met bed vooraanzicht hotel Zwembad van het hotel

 

Prijzen en beschikbaarheid