Hotel Riutort

 

Hotel Riutort Mallorca

 

  • El Arenal
  • In het uitgaanscentrum
  • Vele facilitaire mogelijkheden
  • All inclusive hotel
  • Vlakbij het strand

 

 

Prijzen en beschikbaarheid

 

Over het Riutort hotel

Het hotel Riutort heeft een ideale ligging in het centrum van El Arenal. Zo kun je de hele dag overal naartoe op een kleine loopafstand. Elk winkeltje of restaurant wat je nodig hebt zit vlak voor de deur. ’s ochtends voor je ontbijt hoef je dus niet eerst een eind te lopen en als je je ’s avonds hebt klaar gemaakt voor het uitgaan in Mallorca ben je al direct in het uitgaanscentrum. Overdag ben je ook zo aan het strand. Dit is slechts op 200 meter loopafstand. Je handdoek op de schouder en je bent zo bij het strand om lekker bij te kleuren. Met het klimaat op Mallorca is dit zo gebeurt!

 

Faciliteiten van het Riutort hotel

Alleen al de ligging maakt hotel Riutort al tot een zeer prettig hotel en dan nog niet gesproken over de faciliteiten die het hotel zelf nog te bieden heeft natuurlijk. Bij het hotel is een mooi zwembad aanwezig waar je overdag lekker kunt chillen in het water met je vrienden. Hier zijn ligbedden en parasols aanwezig waar gratis gebruik van kan worden gemaakt. Daarnaast is er voor de echter sportievelingen zelfs nog een fitnesszaal aanwezig. Zo kun je je sixpack ook in de vakantie nog bijhouden. Tegen betaling kun je ook de jacuzzi, gebruik maken van de sauna of een massage nemen in het hotel. Verder beschikt het hotel over een snackbar, poolbar, gewone bar, zonneterras en een tv ruimte. Kortom, hotel Riutort heeft vrijwel alles aanwezig om er voor jou en je vrienden een super vakantie van te maken deze zomer!

Ligging in El Arenal


Hotel Riutort heeft een ideale ligging wanneer jij deze zomer graag met je vrienden in El Arenal wilt verblijven. Door de ligging in het centrum van El Arenal hoef je vrijwel nergens naartoe te reizen tenzij je helemaal verderop wilt gaan stappen. Voor de rest hoef je maar een straal van een paar honderd meter om je hotel heen te bezoeken.

Contactgegevens

Hotel Riutort

C/ Bartolomé Calafell 13

07600 El Arenal

Islas Baleares

Spanje

Foto’s

 

Lobby in Hotel Riutort restaurant van Hotel Riutort Slaapkamer met bedden Zijaanzicht hotel

 

Prijzen en beschikbaarheid