Hotel Reina Isabel

 

Reina Isabel Mallorca hotel

 

  • El Arenal
  • Loopafstand strand
  • Loopafstand centrum
  • Vlakbij Aquacity
  • Zwembad met zonneterras

 

 

Prijzen en beschikbaarheid

 

Over Hotel Reina Isabel

Hotel Reina Isabel is een goed verzorgd hotel net buiten het centrum van El Arenal. Het hotel heeft verder een prettige ligging, wanneer je je vakantie door wilt brengen in El Arenal Mallorca. Overdag zijn er veel faciliteiten bij het hotel om gebruik van te maken. Ben je met een groep vrienden en heb je geen zin om helemaal naar het strand te gaan dan kun je je dus prima vermaken bij het Reina Isabel hotel. Ook ’s avonds voor het stappen in het bruisende uitgaanscentrum van El Arenal kun je met een aantal vrienden gerust terug lopen. Aan de boulevard zijn ook voldoende taxi’s te vinden voor het geval je midden in de nacht dit stuk toch liever niet zelf terug loopt.

 

Faciliteiten

Hotel Reina Isabel is een gezellig en comfortabel hotel. Door de vele faciliteiten die het hotel aanbied is het er altijd gezellig. Bij het zwembad zijn parasols en strandbedden aanwezig waar gratis gebruik van kan worden gemaakt. Niet zo van het zonnen bij het zwembad de hele dag? Dan kun je ook lekker met een paar vrienden op het zonneterras gaan zitten. Ondertussen kun je een drankje halen bij de bar of gebruik maken van het restaurant. Bij het zwembad is een poolbar aanwezig. Wil je iets actiever zijn dan kun je gebruik maken van de biljarttafel, de tv ruimte of een fiets huren bij het hotel.

De verzorging in het hotel is verder goed. De handdoeken en bedlinnen zijn inbegrepen bij het hotel en worden beiden 2 maal per week verschoond. De rest van de kamer wordt dagelijks verschoond.

 

Ligging Reina Isabel


Reina Isabel heeft een prettige ligging aangezien vrijwel alles op loopafstand te bereiken is wat je nodig hebt voor je vakantie in Mallorca. Naast dat er bij het hotel al veel te beleven is, heb je op slechts 400 meter het strand, centrum en de winkels.

Contactgegevens

Reina Isabel

Avinguda Europa 3

07600 S’Arenal

Balearic Islands

Spanje

Foto’s van het Reina Isabel hotel

hotel bij het zwembad voorkant Hotel Reina Isabel buiten zwembad Reine Isabel lobby

slaapkamers Hotel Reina Isabel

 

Prijzen en beschikbaarheid