Reina Del Mar

 

Hotel Reina Del Mar Mallorca

  • El Arenal
  • Centrum
  • Vlakbij uitgaanscentrum
  • Vlakbij strand
  • Diverse faciliteiten
  • Bekijk Reina Del Mar op de kaart!

 

Prijzen en beschikbaarheid

 

Over het Reina Del Mar hotel in Mallorca

Als je druk op zoek bent naar een leuk hotel in El Arenal, waarbij je nergens ver hoeft te lopen dan is het Reina Del Mar hotel een ideaal geschikt hotel voor jou vriendengroep. Je zit namelijk in het centrum van El Arenal op slechts 250 meter van de boulevard vandaan. Zo hoef je slechts een paar minuten te lopen om overdag aan het strand te komen of ’s avonds bij de uitgaansgelegenheden aan de boulevard van Mallorca. Ook wanneer de clubs en discotheken sluiten kun je weer op je gemakje naar te hotel lopen, want met een paar minuten lig je alweer in je bed. Daarnaast heeft het hotel zelf ook nog veel te bieden als het op de faciliteiten aan komt. Hieronder lees je meer over de faciliteiten van hotel Reina Del Mar, bekijk je de foto’s en lees je meer over de ligging van het hotel in El Arenal.

 

Faciliteiten

Je hoeft je hier geen moment te vervelen. Er wordt namelijk wel van uit gegaan dat de meeste jongeren uit zullen slapen in de ochtend. ’s Middags is er een mooi zwembad waar je even bij kunt komen van de voorgaande avond en tegelijkertijd kunt werken aan je kleurtje. Ben je het zwembad zat, dan kun je ook bij het zonneterras of de poolbar gaan zitten, gebruik maken van de gameroom, tv-ruimte, biljart of de Wifi.

In het hotel verblijf je op basis van een halfpension. De tijden voor het ontbijt en het diner zijn van 8:00 tot 10:00 en van 19:30 tot 21:30. De kamers worden goed bijgehouden door het personeel van Reina Del Mar. De kamers worden dagelijks schoongemaakt. De handdoeken worden daarbij ook dagelijks verschoond en het beddengoed wordt 2 maal per week verschoond.

Ligging Reina Del Mar


Reina Del Mar heeft een goede ligging wanneer je wilt verblijven in El Arenal van Mallorca. Je zit namelijk direct in het centrum. De winkels vind je al voor de deur en in de rest van El Arenal. Het strand en de boulevard liggen op 250 meter afstand van het hotel. Wil je graag een dag naar een ander gedeelte dan kun je hiervoor gemakkelijk de bus gebruiken. De dichtstbijzijnde bushalte is te vinden op 200 meter lopen.

Contact hotel Reina Del Mar

Reina Del Mar

Carrer Balears 10

07600 S’Arenal

Illes Balears

Spanje

Foto’s

bij het zwembad van Reina Del Mar in het restaurant Op de slaapkamer Aanzicht van het hotel

 

Prijzen en beschikbaarheid