Hotel Playas Arenal

 

Aanzicht hotel Playas Arenal

  • El Arenal
  • In het centrum gelegen
  • Eigen bar en biljarttafel
  • Een 18+ hotel

 

 

 

Prijzen en beschikbaarheid

 

Over Hotel Playas Arenal

Hotel Playas Arenal, de naam zegt het al. Het is gelegen in het indrukwekkende Nederlandse gedeelte El Arenal van Mallorca. Aangezien je je hier in het centrum bevind van Mallorca is vrijwel alles op loopafstand. Je hoeft maar een klein stuk te lopen voor het strand en om ’s avonds lekker te gaan stappen hoef je geen taxi te regelen want je bent er al bijna. Daarnaast beschikt hotel Playas Arenal over goed uitgeruste en verzorgde kamers met airco. Overdag hoef je het hotel nog niet eens te verlaten. Je beschikt er namelijk over een leuk buitenzwembad, biljarttafel en er is een restaurant.

 

Faciliteiten

Hotel Playas Arenal is een goed verzorgd hotel met een goede locatie. De bedlinnen bij de kamers worden 3 maal in de week verschoond, net als de handdoeken op de kamers. De kamer zelf wordt iedere dag schoon gemaakt, waardoor jij niet bang hoeft te zijn voor een smerige kamer. Verder heeft hotel Playas Arenal de mogelijkheden voor douchen voor mensen bij eerdere aankomst of vertrek, waarbij zij geen toegang voor de eigen kamer meer hebben.

Ook zijn de kamers uitgerust met airco, maar pas op dat je deze niet te lang laat aan staan i.v.m. verkoudheid. Op de kamer kun je ook gebruik maken van de Wifi in het hotel. Hiervoor betaal je 6,- euro per uur. In de lobby van het hotel kun je er gratis gebruik van maken.

Andere faciliteiten waar gebruik van kan worden gemaakt is het buitenzwembad waar je gratis gebruik kunt maken van de aanwezige parasols en ligbedden. In het hotel is ook een biljarttafel aanwezig waar gratis gebruik van kan worden gemaakt.

Ligging


Door de ideale ligging zijn alle benodigdheden voor jou vakantie op een korte loopafstand van je hotel. Het strand is slechts 50 meter lopen, de bushalte zit voor de deur en de pinautomaat is 30 meter lopen vanaf je hotel.

Contactgegevens hotel Playas Arenal

Playas Arenal

Carrer de Trasimè 26

07600 Palma

Illes Balears

Spanje

 

Foto’s

zwembad Hotel Playas Arenal   terras Mallorca hotel restaurant lobby kamer van Hotel Playas Arenal

voetbaltafel

 Prijzen en beschikbaarheid