Hotel Costa Verde

Hotel Costa Verde Mallorca

  • El Arenal
  • Buiten centrum
  • 800 meter lopen naar het strand
  • Vele facilitair
  • all-inclusive
  • Internet
  • Bekijk Costa Verde op de kaart!

 

 Prijzen en beschikbaarheid

 

Over het Costa Verde Hotel Mallorca

Hotel Costa Verde op Mallorca is een rustig en zeer gezellig hotel voor vele jongeren. Het ligt iets buiten het centrum waardoor je al snel wat rustiger verblijft dan voortdurend in het drukke El Arenal. Zo kun je ’s avonds lekker stappen met je vrienden in El Arenal en daarna goed je nachtrust pakken in het hotel om de volgende dag weer topfit in de volgende discotheek te staan. Het uitgaanscentrum is echter nog steeds op loopafstand van het hotel te bevinden, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om even een taxi te pakken met je vrienden. Overdag zijn er vele faciliteiten bij het hotel zelf te beleven, dus je hoeft het hotel overdag nog niet eens te verlaten. Hieronder lees je meer over de faciliteiten die er worden aangeboden en kun je de bijbehorende foto’s bekijken.

 

 Faciliteiten van hotel Costa Verde

Zoals op de afbeeldingen hiernaast, is te zien dat het hotel beschikt over een mooi en groot zwembad met parasols en ligbedden erbij. Hier kan gratis gebruik van worden gemaakt door alle gasten van het hotel. Bij het zwembad is zelfs ook nog een poolbar aanwezig. Overdag kun je dus nog een lekker drankje drinken wanneer je aan het chillen bent bij het zwembad. Heb je energie over dag kun je meedoen aan de aquagym. Ook zijn er nog andere activiteiten, zoals tafeltennis, darten, biljart. Vervelen hoef je bij het Costa Verde hotel dus zeker niet te doen. Heb je minder energie over dan kun je ook in de receptie bijkomen waar je gebruik kunt maken van het internet, aan de bar gaan zitten, in het restaurant of zelfs in de tv-ruimte.

Het grote voordeel hiervan is, is dat het op basis van all-inclusive is. Je kunt vrijwel de hele dag door eten halen en de alcoholische dranken kun je van profiteren tussen de tijden 10:00 en 23:00. De kamers worden verder goed onderhouden en de handdoeken en bedlinnen zijn inbegrepen bij de kamers.

 

Ligging hotel Costa Verde


Het hotel ligt buiten het uitgaanscentrum van El Arenal. Het is 200 meter lopen om bij het uitgaanscentrum te komen en 800 meter naar het strand, maar het grote voordeel hiervan is, is dat je rustiger kun verblijven en overdag is er een mooi zwembad bij het hotel waar je goed kunt verblijven. Op slechts 200 meter is ook al een bushalte, waarmee je al snel op een andere locatie kunt komen.

 Foto’s

 

zwembad van Hotel Costa Verde terras slaapkamer en bedden Vooraanzicht hotel Mallorca

 

 Prijzen en beschikbaarheid