Caribbean Bay Mallorca

 

Hotel Caribbean Bay Mallorca

 

  • All inclusive hotel
  • El Arenal
  • In de buurt van het centrum
  • Populair hotel onder jongeren
  • Hotel is onlangs gerenoveerd

 

 

 

Over het Caribbean Bay Mallorca

Bij het hotel Caribbean Bay Mallorca heb je alles wat je nodig hebt voor je vakantie in El Arenal in Mallorca. Het hotel is onlangs gerenoveerd, waardoor het een nieuwe en mooie uitstraling heeft. Ook kun je er voor kiezen om all inclusive te verblijven in het hotel. Met het schitterende zwembad op het dak kun je de hele dag goed verblijven in dit hotel. Met een drankje erbij aan het zwembad en genieten van het eten van Caribbean Bay Mallorca bespaar je flink op je vakantie en kun je het overige geld extra gebruiken om te genieten van het stappen in El Arenal. Ook de ligging van het hotel is in El Arenal en vlakbij het strand, waardoor dit hotel over alles beschikt wat jij nodig hebt voor een spetterende zomer in Mallorca.

 

Faciliteiten van Caribbean Bay Mallorca

Naast de voorgaand genoemde voordelen heeft het hotel Caribbean Bay nog meerdere prettige faciliteiten. Voor voornamelijk de gezinnen is er dagelijk animatie aanwezig. Voor de jongeren is er overdag de beschikbaarheid om aan het zwembad te liggen (met ligbedden aanwezig), biljart en zijn er verschillende internetmogelijkheden. Hiervoor kan men bij de receptie terecht in de lobby van het hotel.

De receptie in het hotel in 24 uur per dag geopend, waardoor je op ieder tijdstip in de nacht het hotel nog in kunt. Ook is er een lift aanwezig om naar je kamer te komen. De kamers zijn voorzien van bedlinnen, welke maar liefst 5 maal per week worden verschoond.

 

Ligging

Het Caribbean Bay Mallorca hotel is gelegen in het centrum van El Arenal, waardoor je beschikt over een ideale ligging. De winkels liggen op 100 meter afstand van het hotel en de pinautomaat is 300 meter lopen. Het strand is slechts 150 meter lopen en de dichtstbijzijnde supermarkt ligt op 50 meter afstand van het hotel. Je hoeft ’s ochtends dus niet ver te lopen voor je ontbijt.

Foto’s

 

zwembad Hotel Caribbean Bay kamers en bedden Hotel Caribbean Bay vooraanzicht Zwembad