Marina Playa de Palma

 

Marina Playa de Palma Mallorca

 

  • El Arenal
  • In het Centrum
  • Vlak aan zee
  • Luxe hotel met goed personeel
  • Populair onder jongeren

 

 

Prijzen en beschikbaarheid

 

Over Marina Playa de Palma hotel

De naam doet vermoeden dat het hotel in het Duitse gedeelte Playa de Palma ligt. Echter ligt het hotel recht in het centrum van El Arenal op Mallorca. Wil jij dus met je vrienden de zomer doorbrengen in El Arenal dan is dit een ideaal gelegen hotel voor jullie. Het hotel bevindt zicht direct aan het strand in het centrum van El Arenal. Je kun zo de weg oversteken met je handdoek en je ligt al op het Spaanse zand te zonnen. Met de gemiddelde temperaturen van 30 graden Celsius is het wel oppassen dat je niet verbrand in de zon. Met name aan het begin van de vakantie verbranden veel mensen op Mallorca in de eerste dagen al door niet goed in te smeren. Ook ’s avonds na het klaarmaken kun je direct door de kroegen en barren in om te gaan stappen. Je hoeft namelijk niet ver te lopen, omdat je direct aan de boulevard bij het uitgaansgedeelte van Club NL, 538, De Heeren van Amstel en nog veel meer zit.

 

 Faciliteiten van Marina Playa de Palma

 

Het hotel Marina Playa de Palma in El Arenal is een goed verzorgd hotel met ruime kamers. De bedlinnen zijn inbegrepen bij de bedden op de kamers en deze worden 2 maal per week verschoond. Tegen betaling kan er op de kamers gebruik worden gemaakt van een kluisje. De handdoeken en de kamers zelf worden maar liefst dagelijks verschoond, wat een groot pluspunt is van hotel Marina Playa de Palma. Er zijn namelijk veel hotels waar dit slechts 2 maal in de week het geval is.

Verder beschikt het hotel over een eigen bar, waar je met je vrienden gezellig een drankje kunt doen. Bij het zwembad kun je heerlijk chillen met je vrienden en gratis gebruik maken van de aanwezige parasols en strandbedden.

De receptie in de lobby is 24 uur per dag geopend, waardoor je op ieder moment van de dag en nacht je hotel weer in kunt.

 

Ligging


Het hotel Marina Playa de Palma is ideaal gelegen in El Arenal. Het ligt in het centrum aan zee, zoals op de afbeeldingen hiernaast te zien is. De winkels en dichtstbijzijnde restaurant liggen zelfs direct voor de deur.

Contact Marina Playa de Palma

Marina Playa de Palma

Carrer de Tòquio 2

07600 S’Arenal

Illes Balears

Spanje

Foto’s

 

slaapkamer en bedden Marina Playa de Palma El Arenla zee Zwembad Marina Playa de Palma terras voorkant

 

 

Prijzen en beschikbaarheid