Hotel Arcadia Mallorca

 

Hotel Arcadia Mallorca

  • El Arenal
  • Aan de boulevard
  • In het uitgaanscentrum
  • Voldoende faciliteiten
  • Bekijk de kaart voor de ligging!

 

 

 Prijzen en beschikbaarheid

 

Over het Arcadia hotel Mallorca

Wanneer jij op vakantie gaat naar Mallorca voor de zon, het feesten en de gezelligheid, dan is er geen beter hotel te vinden dan het Arcadia hotel in Mallorca El Arenal. Deze ligt zelf in het centrum, waardoor je direct bij de boulevard bent waar ook de uitgaansgelegenheden te vinden zijn. Overdag loop je je hotel uit en je bent zo bij de boulevard aan het strand. ’s Avonds na het stappen ben je ook bijna direct weer bij je eigen hotel. Je hoeft niet bang te zijn om ’s nachts nog enge steegjes door te lopen of bij een rare taxichauffeur in te stappen. Door de ligging van het Arcadia hotel Mallorca kan jou vakantie bijna niet meer stuk. Ook heeft het hotel zelf nog vele faciliteiten te bieden, waardoor je in principe je hotel al niet eens uit hoeft om naar het strand te gaan. De vrijheid en de ligging hier is ideaal om gebruik van te maken. Even een uurtje naar het strand om daar te zonnen, een wandeling naar Mega Park en daarna nog een uurtje aan het zwembad liggen. De ideale invulling van jou vakantiedagen.

 

Faciliteiten van hotel Arcadia Mallorca

 

Het hotel Arcadia Mallorca heeft verschillende faciliteiten. Zo kun je overdag bijkomen van de vorige stapavond in El Arenal, Playa de Palma of zelf Magaluf aan het het zwembad. Hier vind je ligbedden en parasols om gebruik van te maken. In het hotel zelf is nog een loungeruimte en een bar aanwezig om gezellig met je vrienden te zitten. Wanneer je bijvoorbeeld op een aantal vrienden moet wachten voor het uitgaan die zich nog aan het klaarmaken zijn, kun je hier altijd nog snel een drankje nemen voor naar de clubs te gaan.

Je verblijft in het hotel op basis van logies en ontbijt. De handdoeken en bedlinnen zijn inclusief het verblijf en de kamers worden zelfs dagelijks schoongemaakt.

 

Ligging hotel Arcadia Mallorca


Het Arcadia hotel staat bekend om de ideale ligging van het hotel in het bruisende centrum van El Arenal. Het hotel ligt op slechts 150 meter van de boulevard en het strand. Aan de boulevard vind je ook de meeste uitgaansgelegenheden van El Arenal. Vanwege de ligging het je ook vlak voor de deur de benodigde winkels en restaurants.

Contactgegevens hotel Arcadia Mallorca

Arcadia hotel

Canner de Cannes 23

07600 Palma

Illes Balears

Spanje

Foto’s

 

strand hotel Arcadia mallorca slaapkamers met bedden van arcadia bar in het hotel arcadia lobby en lounge ruimte

 

 Prijzen en beschikbaarheid