Hostal Teide

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • El Arenal
  • Dichtbij het (uitgaan)centrum
  • Dichtbij het strand
  • Aantrekkelijk prijzen
  • Zwembad & poolbar

 

 

Prijzen & Beschikbaarheid

 

Over hostal Teide

Hostal Teide is een zeer geschikt verblijf voor iedereen die op vakantie gaat naar El Arenal. Je vind het centrum van El Arenal, het strand en het uitgaansgebied allen slechts op 100 tot 200 meter loopafstand. Je hebt dus alles binnen handbereik wat je nodig hebt voor jou vakantie in Mallorca. Zo hoef je ’s avonds niet ver te lopen of een taxi te pakken terug naar het hostel Teide. Overdag kun je lekker bijkomen na het uitgaan aan het chille zwembad bij het hotel. Ook kun je er voor kiezen om met je vrienden naar het strand te gaan. Dit ligt slechts op een kleine loopafstand van het hotel.

 

Faciliteiten van hostal Teide

 

Bij het zwembad van Hostel Teide zijn strandbedden en parasols aanwezig. Hier kun je geheel gratis gebruik van maken tijdens je verblijf. Ook is er een chill zonneterras waar je lekker rustig kunt zitten en tegelijkertijd ook bruin kunt worden. Teveel zon? Dan kun je ook binnen aan de bar gaan zitten een drankje doen. Daarnaast is er zelfs nog een snackbar aanwezig en een tv ruimte.

De kamer zijn goed voor elkaar. Deze worden dagelijks zelfs schoon gemaakt. De handdoeken op de kamers zijn inbegrepen en 2 maal per week verwisseld. De bedlinnen worden 1 keer per week vervangen.

 

Ligging


Hostal Teide is gelegen in El Arenal en bevindt zich net buiten het centrum. Het is namelijk slechts 100 meter lopen naar het centrum van El Arenal en 150 meter naar het strand. De hostal heeft 2 verschillende gebouwen. Namelijk een hoofdgebouw en een bijgebouw. Deze liggen 150 meter uit elkaar.

Foto’s

 

bar slaapkamer en bed zwembad aanzicht balkon hostal Teide

 

Prijzen & Beschikbaarheid