Appartementen Whala Beach

 

Whala Beach aan het zwembad

 

  • Onlangs gerenoveerde appartementen
  • Dichtbij het centrum gelegen
  • Veel facilitaire mogelijkheden
  • Dichtbij het strand

 

 

 Prijzen en beschikbaarheid

 

Over Whala Beach Appartementen

Appartementen Whala Beach is een van de weinige top appartementen gelegen in het centrum van El Arenal op Mallorca. Wil jij deze zomer dus met je vrienden naar Mallorca, beschikken over ruime kamers en in het centrum van El Arenal doorbrengen. Dan is Whala Beach Appartementen een goede keuze. Onlangs is het gehele appartementen en hotel complex van Whala Beach nog geheel gerenoveerd, waardoor het een mooie en nieuwe uitstraling heeft. Voorheen had het complex de naam Solimar/San Diego. Door de ideale ligging kun je overdag lekker bijkomen van het stappen aan het strand. Deze bevind zich vlakbij het appartement Whala Beach. Natuurlijk kun je ook bij je appartement zelf aan het zwembad gaan liggen of de winkels in El Arenal bezoeken. Alles ligt op een ideal loopafstand van het appartement.

 

 Faciliteiten

 

Appartementen Whala Beach is vooral bedoeld voor jongeren die naar Mallorca trekken om te feesten. Met al het gefeest moet er overdag natuurlijk worden bijgekomen. Bij Whala Beach kan dit aan het zwembad met een drankje erbij of je kunt een potje biljarten met je vrienden bij het zwembad (zie afbeelding). Ook heeft Whala Beach een luxe zonneterras waar je gebruik van kunt maken. Kun je je kamer al helemaal niet meer uitkomen dan zijn er internetmogelijkheden waar je gebruik van kunt maken. Voor de mogelijkheden voor het gebruik van Wifi kun je terecht bij de receptie in de lobby. De receptie zelf is ook 24 uur per dag geopend.

Op de kamers zijn de bedlinnen inbegrepen bij de bedden. Deze worden 2 maal per week verschoond. De rest van de kamer daarentegen wordt iedere dag geheel verschoond. Iedere kamer beschikt ook over een kluisje. Tegen betaling kan hier gebruik van worden gemaakt.

 

Ligging

Appartementen Whala Beach heeft een ideale ligging in El Arenal op Mallorca. Het is gelegen in het populaire El Arenal en bevindt zich direct aan het strand. Je hebt vrijwel alles in de buurt zitten wat je nodig hebt, zoals een pinautomaat, supermarkt en winkels. De bushalte ligt op slecht 250 meter loopafstand.

 Foto’s

 

Poolen

Poolen

Slaapkamer van het Whala Beach hotel In de lobby bij het Whala Beach hotel Restauran bij Whala met uitzicht op zee Zwembad

 

 Prijzen en beschikbaarheid