Jorbar Mallorca

Appartementen Jorbar aanzicht

 

  • El Arenal
  • Gelegen in het centrum
  • Populair complex onder jongeren
  • Gelegen op een loopafstand van 50 meter van Veronica
  • Niet ver van het strand

 

Prijzen en beschikbaarheid

 

Over Appartementen Jorbar Mallorca

Ben jij op zoek naar een appartement met je vrienden in El Arenal op Mallorca? Dan hoef je niet verder te zoeken. Jorbar Mallorca is een van de weinige appartementen die met deze ideale locatie wordt aangeboden in El Arenal voor Nederlandse jongeren. Het is al jaren een appartement dat met succes wordt aangeboden door GOGO. De discotheek Veronica is het langst geopend van de uitgaansgelegenheden op Mallorca en Appartementen Jorbar ligt hier slechts 50 meter vandaan. Je bent dus zo bij je kamer na het stappen. Verder zit je dicht aan het strand en de rest van het centrum van El Arenal.

 

Faciliteiten

Het hotel heeft een ruimte om je bagage op te bergen voor als je eerder aankomt of later vertrekt dan het in- of uitchecken in het appartement. De bedlinnen die bij de kamer behoren worden 1 keer per week verschoont. Ook moet er bij aankomst een borg van 50,- euro per persoon worden betaald. Aan het eind van de vakantie wordt deze terugbetaald indien er geen vernielingen hebben plaatsgevonden. Er vind verder 3 maal per week een schoonmaak plaats van de kamers. Voor vragen kun je terecht bij de receptie in de lobby.

Ligging


Appartementen Jorbar staat bekend om de ideale ligging. Met slecht 50 meter van Club Veronica en een geringe loopafstand van het strand kun je het bijna niet beter treffen in El Arenal.

Contactgegevens

Carrer de Cannes 29

07600 Palma

Illes Balears

Spanje

+34 971 73 64 09

Foto’s

Woonkamer appartement Jorbar Fun  Bedden Jorbar

 

Prijzen en beschikbaarheid