Bahia Real Mallorca

 

Appartementen Bahia Real Mallorca

 

  • El Arenal
  • Aan de boulevard
  • In het centrum
  • Ruime appartementen
  • Moderne kamers

 

Prijzen en beschikbaarheid

 

Over Appartementen Bahia Real Mallorca in El Arenal

Op zoek naar een appartement op Mallorca in plaats van een hotel en tegelijkertijd met een goede ligging? Dan is een appartement van het Bahia Real in Mallorca wellicht een interessante keuze. Wel is een rustiger hotel dan sommige andere hotels. Voornamelijk wanneer je als een stelletje op vakantie gaat dan is dit een erg leuk appartement om direct in El Arenal te verblijven. Je zit hier vrijwel direct aan de boulevard en kunt overdag zo naar het strand lopen. Je loopt met je handdoek de deur uit en je bent al vrijwel op de zanden aan de Middellandse zee. ’s Avonds na het stappen is het ook een klein stukje lopen naar je hotel. De meeste uitgaansgelegenheden vind je namelijk aan de boulevard. Hier vind je namelijk club NL, 538, the Beachhouse, Shooters en nog veel meer!

 

Faciliteiten

De appartementen van Bahia Real Mallorca zijn erg modern ingericht. De foto’s van de kamers zijn hiernaast te zien. Hier is direct te zien dat de kamers zeer modern zijn ingericht. Bij Bahia Real verblijf je op basis van logies. Je kunt er zelf voor kiezen om het ontbijt erbij te boeken. Het hotel heeft ook een eigen restaurant, snackbar, lift en een bagageruimte. Een potje biljarten kan ook bij het appartement!

Bij het Bahia Real kun je ook fietsen huren. Erg leuk wanneer je eens een dag wat meer wilt zien van het Spaanse eiland Mallorca in plaats van alleen de toeristische gebieden. Heb je te weinig kleren meegenomen, ben je er een aantal kwijt geraakt of is er een andere reden waardoor je onvoldoende kleding over hebt, dan kun je tegen betaling gebruik maken van de wasservice.

 

Ligging van het Bahia Real

Wanneer je verblijft bij het Bahia Real Mallorca dan verblijf je in het bruisende El Arenal. Vlak aan de boulevard kun je slapen en je hebt vrijwel alles op loopafstand. Het strand ligt voor de deur, de uitgaansgelegenheden zijn aan de boulevard naast het appartement en de winkels vind je op 100 meter lopen in het centrum van El Arenal.

Foto’s van Bahia Real Mallorca

lobby van appartementen Bahia Real   slaapkamer met bed Woonkamer van het hotel terras

 

Prijzen en beschikbaarheid