Arcadio Mallorca

 

Appartementen Arcadio Mallorca

 

  • Grenst aan El Arenal en Playa de Palma
  • Verblijf o.b.v. logies
  • Dichtbij het strand
  • Jongeren

 

 

 

Prijzen en beschikbaarheid

 

Over Appartementen Arcadio Mallorca

De appartementen van Arcadio zijn speciaal bedoeld voor jongeren, waardoor je niet bang hoeft te zijn op vakantie omgeven te zijn door gezinnen in je hotel. Zo ontmoet je al snel andere leuke mensen om jou vakantie mee door te brengen! Altijd spannen toch! Daarnaast zijn de appartementen in 2013 nog geheel gerenoveerd, waardoor het er erg goed uit ziet. Bij het verblijf is een zwembad aanwezig, maar je verblijft ook zeer dicht bij het strand. Overdag kun je zo met je handdoekje op de nek richting het strand gaan en genieten van het schitterende weer op Mallorca. Vergeet van tevoren niet je zonnebrand mee te nemen van huis. Deze heb je zeker nodig en dat weten ze op Mallorca. Soms betaal je namelijk de volle pond voor een busje zonnebrand.

 

Faciliteiten

De appartementen Arcadio Mallorca zijn te boeken bij de bekende jongerenorganisatie Gofun. Bij je verblijf kun je lekker genieten aan het zwembad met de andere vakantiegenoten die verblijven bij het Arcadio. Daarnaast beschikt het over een eigen bar waar je lekker drankjes kunt halen met je vriendinnen en vrienden. Heb je honger? Dan zijn er hapjes te halen bij het restaurant. De kamers worden daarnaast 1 keer in de week helemaal schoongemaakt. Daarbij worden tegelijkertijd de handdoeken en de bedlinnen verschoond.

 

Ligging van het Arcadio

Je zou de Arcadio appartementen kunnen meegeven dat ze een hele fijne ligging hebben als je twijfelt tussen El Arenal en Playa de Palma. Het ligt namelijk tussen deze gebieden in. Het is op 1,5 kilometer zuidelijker van El Arenal verwijderd. Wil je Playa de Palma in dan ben je er al zo beetje, maar het uitgaansgebied van de Duitsers ligt verspreid over een veel groter gebied, waardoor je nog een stuk noordelijker veel uitgaansgelegenheden zult vinden.

Foto’s Arcadio Mallorca

Mallorca vakantie Gofun ! Balkon Arcadio woonkamer van de appartementen Slaapkamer en bedden

 

Prijzen en beschikbaarheid