Hotel Torre Arenal

 

Hotel Torre Arenal Mallorca

 

 

 

Prijzen en beschikbaarheid

 

Over Hotel Torre Arenal

Hotel Torre is gelegen in de buurt van het centrum El Arenal. Het grote voordeel van dit hotel is, dat het een zwembad heeft op de elfde verdieping. Terwijl je dus aan het zwembad ligt heb je een prachtig uitzicht over heel El Arenal. Zo kun je baantjes trekken, lekker bij kleuren, chillen met je vrienden en bijkomen van het stappen met een schitterend uitzicht. Verder is het een goed verzorgd hotel dat ook nog eens een mooie ligging heeft aan zee. Het centrum van El Arenal is een stukje lopen. Verder heeft hotel Torre Arenal meer leuke faciliteiten waar je gebruik van kunt maken tijdens jou vakantie.

 

 Faciliteiten van Torre Arenal

 

Zoals hiervoor al vermeld is het een groot pluspunt van hotel Torre Arenal dat het een dakterras met zwembad heeft op de elfde verdieping. Daarnaast kun je bij Torre Arenal ook gebruik maken van de biljarttafel, genieten van live muziek tijdens je verblijf, gebruik maken van de tv ruimte of lekker aan de bar zitten.

De kamers worden ook goed verzorgd en de handdoeken en bedlinnen zijn inbegrepen bij de kamers.

 

Ligging

 

Torre Arenal is gelegen aan het strand. Gezien het schitterende zwembad hoef je echter je hotel al bijna niet meer uit. Verder is het wel een stukje lopen naar het centrum (1,5 km). Ben je met een paar vrienden dan heb je dit stuk zo gelopen of je kunt natuurlijk een taxi regelen om jullie naar het centrum te brengen.

Contactgegevens

Hotel Torre Arenal

Calle Baleares 2

07600 Llucmajor

Mallorca

Islas Baleares

Spanje

 

 Foto’s

 

aanzicht hote Mallorca Lobby Zwembad

Slaapkamer hotel Mallorca

 

Prijzen en beschikbaarheid