Hotel Manaus

 

Hotel Manaus Mallorca

 

  • El Arenal
  • Dichtbij het centrum
  • 600 meter van het strand
  • Jacuzzi met zwembad

 

 

Prijzen en beschikbaarheid

 

Over het Manaus hotel

Op slechts 100 meter buiten het centrum van El Arenal vind je al het hotel Manaus. Het strand en de boulevard is iets verder van het hotel vandaan gelegen. Deze vind je op 600 meter afstand van het hotel. Vanwege de faciliteiten bij het hotel hoef je echter overdag al bijna niet meer het hotel uit en wanneer je toch graag eens het strand wilt bezoeken is 600 meter ook maar een klein stukje lopen. Bij het hotel zelf is zelfs een jacuzzi aanwezig waar je gezellig met je vrienden en vriendinnen in kunt. Bij het zwembad kun je gebruik maken van de ligbedden en parasols. Bij hotel Manaus hoef je ook geen 15 t-shirts meer mee te nemen. Je kunt er namelijk tegen betaling gebruik maken van de wasservice van het hotel. Onderstaand is meer te lezen over de faciliteiten van het hotel.

 

Faciliteiten Manaus hotel

Hotel Manus heeft vele faciliteiten te bieden aan de bezoekers van het hotel. Zoals hiervoor aangegeven kun je gebruik maken van de jacuzzi en de wasservice. Dit zijn voornamelijk de voorzieningen die maar door weinig hotel worden aangeboden. Verder beschikt het hotel over een mooi zwembad, een zonneterras en binnen is een bar met het restaurant te vinden. Ook kun je hier snacks halen bij de snackbar van het hotel. Wil gewoon rustig chillen in het hotel dan kan dit in de lobby en de tv-ruimte van het hotel.

In het hotel kun je zelf de wijze van verblijf bepalen. Je verblijft namelijk op basis van logies en ontbijt, maar kunt dit uitbreiden naar een halfpension of een volpension.

 

Ligging van het hotel

Het hotel Manaus is gelegen in El Arenal. Je verblijft hier net buiten het centrum op 100 meter loopafstand. Het strand vind je op 600 meter van het hotel. Prima toegankelijk op een loopafstand wanneer je met een paar vrienden bent. De bushalte vind je ook op 100 meter afstand.

Foto’s

 

zwembad van het hotel slaapkamer en bedden restaurant van het hotel hotel Mallorca

 

Prijzen en beschikbaarheid