Hotel Isla Dorada

 

Hotel Isla Dorada Mallorca

 

  • El Arenal
  • Dichtbij het centrum
  • Sauna & Jacuzzi aanwezig
  • All inclusive hotel
  • Internetmogelijkheden

 

 

Prijzen en beschikbaarheid

 

Over Hotel Isla Dorada

Hotel Isla Dorada is gelegen in het bruisende Nederlandse gedeelte El Arenal. Alles ligt op loopafstand en slechts een paar honderd meter van het hotel vandaan. Overdag hoef je ook nog niet weg van je hotel. Je zit hier namelijk all inclusive. Je kunt volop gebruik maken van het eten en drinken bij het Isla Dorada. ’s avonds nog even indrinken bij het hotel voordat je helemaal los gaat in El Arenal in bijvoorbeeld 538, Club NL, club Veronica of andere buitenlandse tenten. In El Arenal kun je alles beleven en je kunt het je zo gek nog niet bedenken.

 

 Faciliteiten

 

Hotel Isla Dorada is een goed verzorgd en schoon hotel. De kamers worden namelijk ook dagelijks verschoond, waardoor je iedere dag weer een mooie schone kamer hebt. Ook worden de handdoeken dagelijks verwisseld. Je hoeft je na het douchen dus niet met gebruikte handdoeken nog eens af te drogen. De bedlinnen die bij de kamer zijn inbegrepen worden 2 maal in de week verschoond.

Naast de verzorging bied het Isla Dorada hotel nog vele leuke faciliteiten aan. Zo is er naast het zwembad ook een jacuzzi en een sauna aanwezig. Verder kun je lekker chillen op het zonneterras of even flink zweten in het fitnesscentrum. Een hapje eten in het restaurant, snackbar of een drankje aan de bar kan hier zelfs ook. Kortom, bij het Isla Dorada hotel heb je vrijwel alles wat je op vakantie nodig hebt.

 

Ligging

 

Hotel Isla Dorada bevindt zich vlak achter het centrum van El Arenal en op slechts 200 meter van het strand. Zo is alles op een prima loopafstand toegankelijk. De bushalte zit bijna voor de deur op 25 meter afstand en de supermarkt op slechts 50 meter.

 Foto’s

 

restaurant tuin jacuzzi slaapkamer / bedden zwembad aanzicht

 

Prijzen en beschikbaarheid