Hotel Iris Mallorca

 

Uitzicht op hotel Iris en zwembad

 

  • In het centrum van El Arenal
  • Kort gelegen van het strand
  • Hotel zit boven de populaire club Veronica
  • Ontbijt en diner zijn inbegrepen

 

 

 

Prijzen en beschikbaarheid

 

Over Hotel Iris Mallorca

Ben jij al eerder op vakantie geweest naar het populaire toerisme eiland Mallorca? Zo ja, dan ben jij vast ook al vaker naar club Veronica geweest. In dat geval ben je er van op de hoogte dat de meeste clubs aan de boulevard sluiten rond een uurtje op 4. Dit vanwege het geluidsoverlast die de discotheken geven aan de boulevard. Club Veronica daarentegen hoeft zich niet aan deze regelingen te houden en mag dus langer doorgaan. Bij Veronica kun je door feesten tot 6 uur in de ochtend. Natuurlijk is het dan niet fijn om nog een heel stuk naar huis te moeten lopen. Daarom is het ideaal dat Hotel Iris zich boven Veronica begeeft. Een beter locatie kun je dus niet hebben. Naast de locatie is Hotel Iris in Mallorca een super leuke en gezellig hotel met een zwembad, bar, pooltafel en je kunt er lekker eten. Hier kun je overdag dus prima vertoeven met je vrienden.

 

 

 Faciliteiten

 

Bij de bedden op de kamers worden bedlinnen verzorgt welke 2 maal in de week worden verschoond. Verder worden de handdoeken, in tegenstelling tot veel andere hotels, dagelijks verschoont. Ook wordt de rest van de kamer dagelijks verschoont. Bij andere hotels is dit vaak 2 maal in de week het geval. Er kan gebruik worden gemaakt van een kluis tegen een bedrag van 3,- euro per nacht. Overdag kun je heerlijk uit brakken aan de bar van het restaurant of een lekker hapje eten in het restaurant van hotel Iris. Bijkomen van de stapavond kun je ook doen bij het zwembad, waar je gratis gebruik kunt maken van de parasols en de ligbedden die er staan. In de lobby is een receptie welke 24 uur per dag geopend is en je op welk tijdstip dan ook je hotel weer in kunt. Ook is het een lift aanwezig in het hotel. De mogelijkheden voor internet zijn er. In de lobby kan hier gratis gebruik van worden gemaakt. Voor op de kamer dient te worden overlegd bij de receptie.

 

Ligging


Zoals hiervoor aangegeven heeft hotel Iris Mallorca een ideale ligging, doordat deze zich bevind boven Club Veronica. Verder is het dus gelegen in het Nederlandse gedeelte El Arenal. Voor de rest van het uitgaansgedeelte, het strand de winkels en het centrum van El Arenal hoef je overal minder dan 100 meter te lopen.

 Foto’s van hotel Iris Mallorca

 

Zittend aan het zwembad Het strand aan de boulevard van Mallorca Restaurant van hotel Iris Aanzicht op hotel Iris

 

Prijzen en beschikbaarheid