Hotel HSM Alejandria

 

Hotel HSM Alejandria Mallorca

 

  • El Arenal
  • Dichtbij centrum en uitgaansgebied
  • Dichtbij het strand
  • Veel facilitair
  • Doktersservice

 

Prijzen en beschikbaarheid

 

Over het hotel HSM Alejandria hotel

Het hotel HSM Alejandria hotel is gelegen in El Arenal op een mooie locatie net buiten het centrum. Wanneer jij in Mallorca wilt verblijven in het Nederlandse gedeelte, maar niet midden in het drukke centrum dan is dit een leuk hotel om verder naar te kijken. Overdag hoef je maar 400 meter te lopen naar het strand en het uitgaansgedeelte met alle Nederlandse maar ook meer internationale clubs en barren zijn te vinden op een halve kilometer van je hotel. Wil je naar een ander gedeelte toe met de bus dan hoef je zeker niet ver te lopen. De bushalte zit namelijk al bijna direct voor de deur. Het hotel zelf is een net en rustig hotel. De kamer worden goed bijgehouden en er is voldoende facilitair bij het hotel zelf.

 

 Faciliteiten van HSM Alejandria

 

Bij het hotel zelf zijn strandbedden en parasols aanwezig aan het zwembad. Deze kunnen gerust gratis worden gebruik door iedereen die ook in het hotel HSM Alejandria hotel verblijven. Wat uniek is bij dit hotel is dat er een fiets- en autoverhuur aanwezig is. Mallorca is een zeer groot eiland waar veel te zien is behalve alleen de toeristische gebieden. Daarom is het altijd leuk om eens een dagje een auto of een fiets te huren om toch wat meer van het eiland te zien. Veel jongeren lijkt dit erg saai voor, maar of je nou overdag brak aan het zwembad ligt of toch nog iets gaat doen maakt niet heel veel verschil.

Het hotel heeft daarnaast nog meer te bieden. De volgende faciliteiten kun je ook gebruik van maken: een bar, restaurant, tv-ruimte, Wifi, biljarttafel, lift en een zonneterras. In dit hotel verblijf je op basis van een halfpension.

Bij de kamers zijn de handdoeken en de bedlinnen inbegrepen. De kamers worden dagelijks schoon gemaakt inclusief de verschoning van de handdoeken. De bedlinnen worden 2 maal in de week verschoond.

 

Ligging

 Foto’s

 

aanzicht op hotel HSM Alejandria restaurant slaapkamer en bed zwembad van hotel

 

Prijzen en beschikbaarheid