Hotel Geminis

 

Hotel Geminis Mallorca

 

  • El Arenal
  • Dichtbij het centrum
  • Dichtbij het strand
  • All inclusive hotel
  • Wifi mogelijkheden

 

 

Prijzen en beschikbaarheid

 

Over Hotel Geminis

Hotel Geminis ligt net buiten het centrum van El Arenal. Op een kleine loopafstand van een halve kilometer ben je al in Mallorca El Arenal. Hotel Geminis is iets meer gelegen richting het populaire gedeelte Playa de Palma. Zo kun je op een korte afstand ook gelijk in het uitgaanscentrum van de Duitsers zijn. Overdag kun je dan bijvoorbeeld naar het bekende Mega Park gaan. Overdag wordt hier volop feest gevierd door vele Duitsers en er is altijd wel iets te beleven. Daarnaast is Geminis een zeer prettig hotel om te verblijven. De kamers worden goed onderhouden en het is een all inclusive hotel. Zo kun je de hele dag door bij het restaurant of bij het zwembad eten halen. Bij het zwembad zit ook een poolbar waar je de hele dag door drankjes kun nuttigen. Lekker met een wodka lemon aan het zwembad dus!

 

 Faciliteiten

 

Hotel Geminis is een luxe hotel in El Arenal waar je prettig op een all inclusive arrangement kunt verblijven. Ideaal wanneer je er van houd om overdag lekker bij het zwembad te blijven. Zo kun je een paar alcoholische versnaperingen nemen, terwijl je overdag gewoon aan het zwembad ligt. Het grote voordeel is, is dat hotel Geminis twee zwembaden heeft met bij beide zwembad een poolbar. Zo is er een zwembad te vinden aan de achterkant van het hotel en een aan de voorkant van het hotel.

Ook is er de hele dag door eten te halen in het restaurant en bij de poolbar. Aangezien het all inclusive is kan het zijn dat het eten er al iets langer ligt en dus minder lekker smaakt, maar je kunt zoveel eten als je maar wilt. Drankjes kun je onbeperkt drinken tot 11 uur ’s avonds dus zorg dat je op tijd hebt ingedronken voordat je op pad gaat.

 

Ligging


De ligging van hotel Geminis is vlak buiten het centrum van El Arenal. Op loopafstand ben je zo in het uitgaanscentrum. Wil je naar Playa de Palma, dan is het nog iets verder lopen. Hiervoor kun je beter een taxi bellen wanneer je met een aantal mensen bent. de dichtstbijzijnde pinautomaat vind je op 200 meter afstand van je hotel en de bushalte ligt vlak voor de deur.

 Foto’s

 

Hotel Mallorca voordeur hotel lobby Hotel Geminis slaapkamer hotel Mallorca

 

Prijzen en beschikbaarheid