Hotel Encant

 

Hotel Encant aanzicht

 

  • Populair jongeren hotel
  • Centrum El Arenal
  • Uitzicht op zee
  • Bij Club Veronica
  • Buitenzwembad
  • Bekijk de kaart!

 

 Prijzen en beschikbaarheid

 

Over Hotel Encant

Hotel Encant staat bekend om de ideale ligging. Het hotel bevindt zich in het centrum van het populaire Nederlandse gedeelte El Arenal. Zoals je op de afbeeldingen kunt zien is gelegen aan zee. Je kunt je overdag je handdoek op de schouder meenemen, de weg oversteken en aan het strand genieten van het heerlijke weer op Mallorca. Met de hele zomer gemiddelde temperaturen rond de 30 graden Celsius kom jij met een mooi bruin kleurtje weer thuis. Voor de overige faciliteiten in de buurt hoef je ook niet ver te lopen. De winkels en het uitgaansgedeelte zit ook vlakbij. Club Veronica ligt achter Hotel Encant. Verder is hotel Encant een net hotel. In tegenstelling tot andere hotels waar de handdoeken veelal 2 maal per week worden verschoond, worden de handdoeken in hotel Encant dagelijks verschoond.

 

 Faciliteiten van hotel Encant

 

Hotel Encant is een net hotel met goede ligging. De kamers zijn inbegrepen met de bedlinnen behorende bij de bedden en dekens. Deze worden 2 maal per week verschoond op iedere kamer. Verder wordt de kamer zelf en de handdoeken dagelijks verschoond. Je hoeft dus niet bang te zijn voor vieze handdoeken, want de volgende dag liggen er weer frisse handdoeken. Op de kamer heb je verder een kluisje tegen betaling tot je beschikking.

Hotel Encant beschikt ook over een lobby met receptie en een lift. Bij de receptie kun je ook internet ophalen. In de openbare ruimte in de lobby kun je gratis gebruik maken van de Wifi. Voor het gebruik van Wifi op de kamer betaal je 5,- euro per dag.

Voor verdere faciliteiten kun je gebruik maken van het buitenzwembad. Hier vind je ook strandbedden en parasols waar je gratis gebruik van kunt maken. Binnen is er nog een eetzaal te vinden, zoals te zien op de afbeelding hiernaast.

 

Ligging

 


Met name de ligging in combinatie met de verzorging en faciliteiten van hotel Encant maakt dit hotel tot een succes. Op loopafstand kun je in El Arenal vrijwel overal terecht komen. Voor het strand hoef je slechts 20 stappen te zetten en je bent er al. De overige benodigdheden, zoals winkels, pinautomaat e.d. vind je allemaal binnen een straal van 100 meter.

 Foto’s

 

Encant hotel aan zee restaurant woonkamer bedden hotel encant aanzicht hotel Encant

 

Prijzen en beschikbaarheid