Hotel Amazonas

Hotel Amazonas Mallorca

  • El Arenal
  • Vlakbij het strand
  • Groot buitenzwembad
  • Zonneterras
  • Dichtbij de boulevard

 

 

Prijzen en beschikbaarheid

 

Over Hotel Amazonas

Op vakantie naar Mallorca? Waar moet je dan heen en waar moet je hotel liggen? Mallorca El Arenal is het populaire Nederlandse gedeelte op Mallorca. Aan de boulevard vind je tegelijkertijd alle leuke uitgaansgelegenheden zoals Beach house, club NL en 538. ’s nachts wil je na het uitgaan het liefst niet te ver terug hoeven te lopen naar je hotel. Overdag zijn de activiteiten vaak bij het zwembad van het hotel op lekker de zee opzoeken en zonnen op het strand. Hotel Amazonas ligt hier overal in de buurt. Het ligt namelijk vlak aan de boulevard in de buurt van El Arenal. Zo hoef je nergens te ver voor te lopen.

 

 Faciliteiten van hotel Amazonas

 

Hotel Amazonas heeft vele faciliteiten voor iedereen. Bij het zwembad zijn voldoende parasols en ligbedden aanwezig om gebruik van te maken waar je overdag lekker kunt bijkleuren in de zon. Tegelijkertijd is er een poolbar, zodat je jezelf kunt voorzien van een lekker drankje bij het zwembad. Voor de hapjes kun je terecht bij de snackbar en het restaurant. Heb je energie over na het stappen en wil je overdag wel wat actiever zijn, dan kun je gebruik maken van de biljarttafel of de tafeltennis.

Voor je verblijf zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt er namelijk voor kiezen om te verblijven op basis van logies en ontbijt, je kunt een halfpension nemen en je kunt er voor kiezen om een all inclusive vakantie te boeken bij hotel Amazonas.

 

Ligging


Het hotel ligt aan de rand van het centrum van El Arenal aan de boulevard waar ook het uitgaanscentrum is. Het strand ligt ook op loopafstand vlakbij het hotel. De bushalte is op 300 meter afstand.

 Foto’s

 

tuin van het hotel restaurant lobby slaapkamer en bedden

 

Prijzen en beschikbaarheid