Hotel Alegria Mallorca

Hotel Alegria Mallorca

 

  • El Arenal
  • Jongerenhotel
  • 500 meter van het strand
  • 500 meter van het centrum El Arenal
  • Zwembad + bar aanwezig

 

 

Prijzen & Beschikbaarheid

 Over Hotel Alegria Mallorca

Hotel Alegria in Mallorca is al jaren een populair hotel voor jongeren. Naast dat het een net hotel is, is er ook genoeg te doen. Bij het hotel kun je overdag lekker chillen en bijkomen bij het zwembad, maar je kunt het ook iets actiever ondernemen door lekker een potje biljart te spelen met je vrienden. Het hotel is te vinden in El Arenal net buiten het centrum. Op loopafstand ben je zo in het centrum en bij het strand. Vanaf Hotel Alegria is dit beiden ongeveer 500 meter lopen. Ben je met een groepje vrienden dan is dit stukje natuurlijk niks. ’s Avonds na het uitgaan kun je ook gerust vanaf El Arenal lopend terug naar je hotel. Ben je wezen stappen in El Arenal dan kun je wellicht wel beter een taxi terug nemen. Hotel Alegria heeft verder een goede beoordeling.

 

Faciliteiten

Bij hotel Alegria Mallorca beschik je over een fijn zwembad waar het altijd gezellig is. De strandbedden en parasols die er staan zijn voor iedereen bedoeld die verblijven in Alegria. Zit je liever niet te chillen aan het zwembad, maar wil je wel graag bij bruinen, dan kun je gebruik maken van het zonneterras. In Alegria is er ook een ideale tv-ruimte waar je lekker kunt zitten. Alegria is ook een van de weinige hotels met een eigen doktersservice. Dit kan op jongerenvakantie nog wel eens goed van pas komen. Echter is dit wel tegen betaling.

Gebruik maken van de Wifi kan ook tegen betaling. Hiervoor dien je informatie op te vragen bij de receptie in de lobby van het hotel. De receptie is 24 uur per dag geopend, waardoor je dus altijd je hotel weer in kunt in de nacht.

 

Ligging


De ligging van het hotel is net buiten het centrum van El Arenal. Op een klein loopafstand ben je al bij het uitgaanscentrum waar je alle Nederlandse en internationale uitgaansgelegenheden tegen komt. Wel heb je vlak voor de deur al een bushalte, een supermarkt op 150 meter en winkels op 150 meter afstand.

 

Foto’s hotel Alegria Mallorca

Hotel Alegria uitzicht op zee Ingang Hotel Alegria

 

Prijzen & Beschikbaarheid