Hotel Alea Mallorca

 

  • El Arenal
  • 500 meter van centrum El Arenal
  • Goede facilitair
  • Mooie kamers
  • Internet

 

Prijzen & Beschikbaarheid

Over Hotel Alea

Hotel Alea staat meer bekend om dat het een rustig hotel is in een rustigere omgeving. Het ligt namelijk niet in het drukke centrum van El Arenal of Playa de Palma, maar in het iets hoger gelegen gedeelte van El Arenal tegen de rand van de bossen. Hierdoor kun je overdag en ’s nachts doorbrengen in het drukke uitgaansleven van El Arenal of Playa de Palma en ’s nachts na het stappen lekker terugkeren naar de rustigere omgeving van je hotel. Een rustige nachtrust zal je goed doen voor het stappen de volgende dag! Overdag kun je bij dit hotel ook lekker bijkomen aan het zwembad of genieten van de andere facilitair. Alles wat er verder te beleven valt bij het hotel zelf, lees je hieronder terug!

 

 Faciliteiten van hotel Alea

 

Naast dat het een rustig hotel is in een rustigere omgeving heeft het hotel ook diverse faciliteiten om je overdag te vermaken. Met het Spaanse klimaat met gemiddelde temperaturen rond de 30 graden kun je lekker bij het zwembad liggen overdag om een beetje bij te kleuren. Je mag hier gratis gebruik maken van de aanwezige parasols en ligbedden. Ook kun je met je vrienden lekker chillen op het zonneterras. Niet zo van de zon? Binnen is een lounge ruimte, een restaurant en een bar.

 

Ligging


Hotel Alea heeft een iets meer achteraf gelegen locatie, maar nog steeds goed te lopen naar El Arenal. De locatie is rustiger dan in het drukke centrum. Het ligt iets berg opwaarts tegen de bosrand aan.

 Foto’s

 

El Arenal hotels Slaapkamer Lobby Hotel Alea Zwembad Mallorca

 

Prijzen & Beschikbaarheid