Hotel Don Pepe

 

Voorkant Hotel Don Pepe

 

  • El Arenal
  • Tegen Centrum aan
  • Vlakbij strand
  • 18+ hotel
  • Luxe hotel
  • Uitgebreid facilitair

 

Prijzen en beschikbaarheid

 

Over Hotel Don Pepe

Hotel Don Pepe staat bekend om het comfortabele verblijf en de luxe en nette inrichting van het hotel. Het heeft een zeer moderne inrichting, waardoor je niet het gevoel het dat je in een ouderwets, afgelegen en smerig jongerenhotel verblijft. Er is daarom een een adults only regeling, waarbij er alleen mensen van 18+ het hotel in mogen. Ben jij dus iemand die met het uitgaan flink uit zijn bol wil gaan, maar daarna toch liever terug komt bij een rustiger hotel? Dan is hotel Don Pepe wellicht het hotel waar jij goed kunt verblijven. Daarnaast verblijf je in El Arenal Mallorca en hoef je nooit ver te lopen. Het uitgaanscentrum ligt namelijk maar op 100 meter afstand van het hotel en het strand vind je al direct achter het uitgaansgedeelte.

 

 Faciliteiten van hotel Don Pepe

 

Naast dat het een zeer modern hotel is, heeft het Don Pepe meerdere faciliteiten voor iedereen. Tegen betaling kun je in dit hotel namelijk al een massage halen. Deze zijn natuurlijk een stuk beter dan de thaise massages die op het strand van Mallorca worden gegeven. Helaas is er echter geen zwembad bij het Don Pepe, maar de prachtige blauwe Middellandse Zee en het strand van Mallorca vind je al op een paar minuten lopen.

Het hotel heeft verder wel een eigen restaurant, bar, snackbar en terras. Zo is er toch nog genoeg bij het hotel zelf te doen. Voor de mensen die echt iets willen ondernemen kunnen ook een fiets huren bij het hotel. Ben je wat minder actief in de vakantie dan kun je tegen betaling zelfs nog je was laten doen in het hotel. De receptie vind je in de lobby en is 24 uur per dag geopend dus je kunt altijd en op welk moment dan ook je hotel in en uit.

 

Ligging


Don Pepe is te vinden in El Arenal. Tussen de 100-200 meter vind je al alles wat je nodig hebt voor je verblijf. Zo ben je voor je het weet in het uitgaanscentrum of aan het strand. Hier vind je ook de pinautomaten en bushalte voor het geval je verder weg wilt.

 Foto’s

 

restaurant buffet hotel biljarttafel badkamer hotel Don Pepe

Eetzaal

 

Prijzen en beschikbaarheid