Don Juan Mallorca

 

Appartementen Don Juan Mallorca

 

  • 500 meter lopen naar strand
  • 500 meter van centrum El Arenal
  • Buitenzwembad
  • Terras
  • Populair onder jongeren

 

 

Prijzen en beschikbaarheid

 

Over Appartementen Don Juan Mallorca

Appartementen Don Juan Mallorca zijn al jarenlang erg in trek onder Nederlandse toeristen in Spanje. Don Juan beschikt over erg grote appartementen, waardoor het altijd gezellig is om voor het klaarmaken of tijdens het indrinken lekker op de kamer te zitten met je vrienden. Het appartementen is gelegen in El Arenal en vrijwel alles ligt op loopafstand van je verblijf. Ook ’s nachts kun je lopend terug naar je appartement. Indien je hier niet voor in de stemming bent kun je altijd nog besluiten om met je vrienden een taxi te nemen. De afstand van het centrum van El Arenal en het strand naar het Appartement liggen beide op 500 meter afstand.

 

Faciliteiten

Appartementen Don Juan heeft verschillende faciliteiten tot zijn beschikking. Zo kun je lekker chillen bij het zwembad en daar gratis gebruik maken van de ligbedden en parasols die aanwezig zijn bij de appartementen. Voor de fanatieke gamers is er zelf een gameroom aanwezig. Ook kun je met je vrienden een potje darten of biljarten. Voor overdag kun je dus op een ideale manier je dag doorkomen bij het appartement Don Juan Mallorca en kom je niks te kort.

Iets minder actief? Er is ook een bar aanwezig met met een tv en zelf een snackbar. Voor het geval je heel erg brak bent dan is dit the place to be. Datzelfde geld voor het terras dat er aanwezig is.

De kamers worden verder goed onderhouden. Deze worden 2 maal per week geheel verschoond, net als de handdoeken en de bedlinnen.

 

Ligging

Appartementen Don Juan ligt in het Nederlandse gedeelte El Arenal. Het ligt op een loopafstand van 500 meter van het centrum van El Arenal en het strand. De bushalte ligt al op 50 meter, waardoor je snel overal kunt komen. De super ligt ook slechts op 100 meter. Zo hoef je ’s ochtends voor je ontbijt maar een klein stuk te lopen.

Contactgegevens

Don Juan Mallorca

Canonigo Mateo Rotger 34

E-07600 El Arenal

Mallorca

Spanje

+34 971262758

Foto’s

zwembad Don Juan Aan de bar Don Juan Slaapkamer en bedden Don Juan Terras Don Juan

 

Prijzen en beschikbaarheid