Vakantie naar Mallorca boeken? Check deze tips!

Vakantie Mallorca boeken

Op zoek naar een leuke zonnige bestemming voor komende vakantie? Dan kom je al snel uit bij het Spaanse eiland Mallorca. Voordat je een vakantie naar Mallorca gaat boeken is het goed om op de hoogte te zijn van een aantal zaken. Daarom geven we in deze blog een aantal “must read” tips voor het boeken van een vakantie naar Mallorca!

Tip 1. Bezienswaardigheden die je niet mag missen

Eerder schreven wij over de top 10 bezienswaardigheden op Mallorca. Deze highlights van dit Spaanse eiland mag je niet missen. Echter heeft Mallorca een vrij groot oppervlakte, waardoor je in één of twee weken haast onmogelijk het hele eiland kan ontdekken. Zeker niet als je ook nog wilt relaxen op het strand. Voordat je op reis gaat is het verstandig om een aantal bezienswaardigheden af te strepen en vervolgens je accommodatie te boeken bij de highlights die je écht wilt zien!

Tip 2. Verdiep je in de beste reistijd

Het mediterraanse klimaat op Mallorca zorgt ervoor dat je van april tot en met oktober kunt rekenen op zo’n 10 uur zon per dag. Deze maanden zijn dan ook het meest populair om een vakantie naar Mallorca te boeken. Van plan om in de maand april of oktober te gaan? Dan is het mogelijk om te profiteren van diverse deals en kortingen om goedkoop van je vakantie op Mallorca te genieten. Zo vind je hier korting op je boeking bij Expedia!

Tip 3. Huur een auto

Hou jij ervan om relaxen op het strand of aan het zwembad af te wisselen met het bezoeken van bezienswaardigheden? Dan is het verstandig om een huurauto te regelen. Met een huurauto kun je Mallorca in korte tijd ontdekken en zie je veel meer van het prachtige eiland. Er zijn ontzettend veel autoverhuurders waarbij je terecht kunt voor het huren van een auto.