Reizen naar Mallorca in 2021

Reizen Mallorca

Mallorca is voor velen een populaire vakantiebestemming. Naast de mooie stranden, beschikt het eiland ook over authentieke dorpjes, indrukwekkende kathedralen en exclusieve jachthavens. Daarnaast zijn er voor de natuurliefhebber ook voldoende bezienswaardigheden. Een verrassend veelzijdig eiland dat iedereen wat te bieden heeft. De belangrijkste vraag in deze coronatijd is óf en wanneer we weer op vakantie kunnen. Helaas kunnen we niet in de toekomst kijken, dus zullen we moeten afwachten hoe het coronavirus zich ontwikkelt. Overigens wordt er wel verwacht dat we binnenkort met een coronapaspoort naar Spanje kunnen reizen.

Spanje tijdens de coronacrisis

Op dit moment adviseert het Nederlandse kabinet om niet naar het buitenland te reizen. In Spanje is het verplicht om een mondkapje te dragen, ook in de buitenlucht. Naar alle verwachtingen zijn vanaf juni toeristen die hersteld zijn van corona, gevaccineerd zijn of een negatieve PCR-test kunnen overhandigen weer welkom in Spanje. Zonnig Spanje maakt zich op om vanaf juni weer toeristen te mogen ontvangen. Op deze manier kunnen toeristen met zekerheid op vakantie en biedt het veiligheid voor zowel de reizigers als de inwoners op Mallorca. Vanaf 8 mei 2021 hoeven Nederlanders zich na een verblijf op de Balearen niet meer te laten testen en niet meer in quarantaine. Hopelijk kunnen mensen binnenkort weer genieten van een heerlijke vakantie op het mooie eiland.

Wat neem je mee?

Hopelijk komt het toerisme in Mallorca sterker uit de coronacrisis. Hier hebben ze namelijk zo lang op gewacht. En als we dan weer op vakantie mogen, is de vraag; wat nemen we mee naar de zonovergoten kustlijn van Mallorca? Denk bijvoorbeeld aan alle zomerse artikelen die je daar nodig hebt. Van kleding tot zonnebrandcrème en van zwemspullen tot reisdocumenten; ga goed voorbereid op reis. De kans is klein dat je hem vergeet, maar een zonnebril mag je zeker niet vergeten wanneer je op vakantie gaat.Zonnebrillen bedrukken is mogelijk om ze te laten personaliseren naar wens. Hierdoor creëer je unieke zonnebrillen. Daarnaast kan je ook slippers, strandballen en waaiers bedrukken. Iedereen zal de bedrukte artikelen zien, want op het strand vallen ze op!

Om straks weer op vakantie te mogen, hebben we een negatieve PCR-test nodig, moeten we hersteld zijn van corona of gevaccineerd zijn. Voldoen we aan één van deze eisen, dan kunnen we genieten van een heerlijke zonnige vakantie op Mallorca. Een mooi vooruitzicht waar we allemaal naar uit kijken.