Oh Oh Daar Gaan We Weer Mallorca

Zes jaar geleden was Oh Oh Cherso ontzettend populair. Tijdens deze serie van RTL werd er een groep Hagenezen naar Chersonissos gestuurd om daar helemaal uit hun dak te gaan. Deze zomer was Mallorca het podium van het televisieprogramma. De deelnemers konden tijdens de show helemaal losgaan in de Clubs van Mallorca. Dit geeft je een idee van hoe een feestvakantie op het Spaanse eiland er aan toegaat.

Het programma

De deelnemers van het programma zijn Damian, Wesley, Shady, Amanda, Simone, Angelica, Nicky en Geneviève. Afgelopen november zijn de uitzendingen van het programma begonnen. Tijdens de afleveringen zijn er weer veel nieuwe woorden ter sprake gebracht. Zo is het nieuwe woord ‘sauzen’ ter sprake gekomen, wat voor seks staat.

Ook gaven de mannen aan dat ze geen hele hoge eisen stellen aan een leuke meid. Dat werd wel duidelijk aan de uitspraak ‘Als het maar een hartslag heeft’. De deelnemers bestaan weer uit echte Hagenezen, zoals we die kennen. Veel tatoeages op de meest gekke plekken en horloges van maar liefst 12.000 euro. De vrouwen in het programma hebben zelfs namen meegegeven aan hun borsten.

Terugkijken

Wil jij deze afleveringen bekijken? Via RTL Gemist kun je de afleveringen al terug zien.